LA MEVA MANRESA 2 – PLANIFICACIÓ

El projecte “La meva Manresa” parteix de la necessitat que aquest suposi un aprenentatge significatiu per part de l’alumnat.

“La meva Manresa” és un projecte totalment cooperatiu, per tant és un treball en grup on es poden trobar amb altres companys amb els mateixos interessos. Tot i que, el punt de partida dels alumnes és individual, ja que els alumnes són els que trien quin àmbit els motiva més (història, monuments, fauna, carrers, barris,…) o amb quin aspecte volen aprofundir, els alumnes comencen a treballar immediatament en grups de quatre o cinc amb l’objectiu d’afavorir aquest treball cooperatiu.

Durant el primer trimestre els alumnes han treballat sobre l’àmbit escollit, han buscat informació, han creat un Flipgrid, han fet una presentació, han creat Kahoots, …..Resultat d'imatges de la meva manresa

El segon trimestre, els alumnes han descobert quins personatges famosos nascuts a Manresa tenen un carrer, l’han situat al mapa (mymaps), han investigat el personatge, l’han dibuixat i han escrit en diferents idiomes la seva biografia  (codis QR). Durant aquest trimestre, s’ha realitzat “La Manresada”.

Resultat d'imatges de manresada

Resultat d'imatges de instagram manresada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *