SI NO BEGUÉSSIM LLET TINDRÍEM DENTS?

A partir de la revisió anual dental que des del CAP Bages es realitza a l’escola, parlem a l’aula sobre com han viscut l’experiència, que els ha dit la doctora i quines emocions els han sorgit. En aquesta conversa inicial en rotllana els alumnes comencen a verbalitzar els seus coneixements previs sobre les dents de llet i queixals .

La construcció de la pregunta ve quan els nens manifesten que les dents estan fetes de llet perquè quan són petits mamen del pit de la seva mare. A partir d’aquí se’n generen d’altres i que juntament amb la pregunta inicial del projecte, intentarem buscar la seva resposta a través de la visita al CAP i de l’exposició de les dents que organitza l’Ajuntament de Manresa cada any per l’alumnat de 1r.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *