El cavall de la Fira. Planificació del projecte.

Les aules d’educació infantil de la nostra escola tenen com a mascotes un personatge de “Barri Sèsam”, amb motiu de la participació en el programa de Salut integral. Cada estiu, la Caponata (P3), l’Elm (P4) i l’Epi i el Blai (P5) se’n van de vacances i tornen, els primers dies de curs, amb alguna suggerència…

Aquest any havien passejat per diversos espais de Cardona i calia identificar-los. L’Epi i el Blai es trobaven davant de l’escultura a Borrell II, de Josep M. Subirachs, que popularment es coneix com El cavall de la Fira, ja que és una escultura eqüestre que es troba a la plaça de la Fira.

Fàcilment l’alumnat va reconèixer aquest lloc, però al dia següent vam rebre un missatge on se’ns demanava què era allò de la foto i altres coses semblants que havien vist per allà.

A partir d’aquí, es va portar a terme una pluja d’idees en què es van marcar els objectius principals: concepte d’escultura, escultures de Cardona, altres espais d’interès de la vila, com es fan les escultures, vida i obra de Josep M. Subirachs…

Com a producte final es farà una exposició oral, acompanyada d’imatges, a una altra classe de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *