El cavall de la Fira. Cardona. Presentació

L’Escola Mare de Déu del Patrocini és una escola pública de Cardona que actualment té 154 alumnes i 16 docents.

És el primer any que es treballa amb projectes en tots els nivells d’educació infantil i primària.

El grup impulsor està format per gairebé tot el claustre.

El nostre projecte està emmarcat dins del projecte global d’escola de Coneixement de la vila de Cardona. Es va escollir aquest projecte a final del curs passat, per part del professorat, amb l’objectiu d’iniciar el treball per projectes amb un tema proper a l’alumnat, i que pogués servir com a eix transversal de tot el centre. Cada grup escolar porta a terme un projecte relacionat amb la nostra vila. El projecte d’El cavall de la Fira s’està treballant amb l’alumnat de P5, i es clourà a mitjans del tercer trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *