Hort en marxa!

Per posar en marxa el projecte de l’Hort comencem amb una primera sessió on analitzem quins són els coneixements previs que tenen els nostres alumnes sobre un hort.  A partir de la cerca d’informació sobre el tema, es proposen diferents qüestions: Què podem fer créixer en un hort? Quins tipus d’horts podem trobar? Quines són les condicions idònies per fer créixer les diferents plantes? Una vegada analitzats i discutits els diferents criteris, es decideix entre tots quines són les característiques de l’hort que instal·larem al nostre pati.

En una altra sessió sortim al pati per localitzar la ubicació òptima de l’Hort Ecològic Urbà que compleixi la gran majoria de condicionants que ens hem marcat (orientació, punt d’aigua, protecció del vent,…).

Una vegada planificat el lloc ideal per a la col·locació dels pallets, comencem a analitzar el material que necessitem per a la construcció del nostre hort (fustes, substrat, planter, reg,…). Procedim a l’acondicionament dels pallets (polir, protecció amb oli de llinassa, substitució d’algunes fustes) i calculem el volum de terra necessària per cadascun dels recipients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *