ACTIVITAT DE XOC – PREGUNTES PERSONALS

El  projecte La família es va iniciar intentant despertar l’interès de l’alumnat a través d’una activitat de xoc per a tots els cursos del cicle  que va consistir en la realització d’una entrevista personal on  cada alumne/a  havia de respondre quatre preguntes: Què és per a tu la família?, Què és el més divertit d’estar amb la família?, Què és el que no t’agrada tant de la teva família?, Creus que és fácil ser fill/a? i  Creus que és fácil ser pare o mare?.

Totes aquestes entrevistes es van enregistrar en vídeo, posteriorment es va fer un muntatge de totes les intervencions i es va presentar al grup classe. El visionat d’aquesta pel·lícula va ser el punt de partida per començar el projecte.

 (fes clic a la imatge per veure el vídeo Activitat de Xoc de 1r)

 (fes clic a la imatge per veure el vídeo Activitat de Xoc de 2n)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *