Què milloraríem del nostre projecte?

A l’institut hem triat el projecte “II SegarrOlimpíades” dels alumnes de 3r d’ESO de l’aula de projectes. Com veieu pel títol, es tracta un projecte que no és nou, sinó que ja vam implementar el curs passat en la seva primera edició.

És un projecte del qual estem molt contents per la bona acceptació que té per part de l’alumnat, perquè és interdisciplinar, perquè ens ho passem molt bé fent-lo i preparant-lo… Però del qual volem millorar l’apartat de l’avaluació.

A l’institut ens passa que dediquem molt temps a preparar els projectes, i potser massa poc temps a valorar-los un cop han acabat (tant per part dels alumnes com de l’equip docent, perquè el temps se’ns tira a sobre preparant el nou projecte).

Com que un dels eixos de la XCBT7 d’aquest any és l’avaluació dels projectes, l’objectiu del nostre equip de millora serà millorar l’avaluació del projecte, i fer-ho extensiu, per què no, a l’avaluació competencial (recordeu que a partir del setembre avaluarem diferent??)

Ja us anirem explicant com progressem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *