COM ENS ORGANITZEM?

Volem puntualizar que a la nostra escola, a partir de l’etapa de Primària, els projectes ja no sorgeixen de les inquietuds i motivacions del propi alumnat sinó que la temàtica ve donada per l’equip docent ja que fem que els projectes de medi girin entorn al currículum.

El nostre projecte comença amb la mateixa activitat de xoc motivadora per a tots els cursos de cicle inicial. D’aquesta manera es pretén despertar els interessos i curiositats dels infants pel tema a treballar: la família.

El proper pas serà que els i les alumnes es facin preguntes sobre el QUÈ EN VOLEM SABER del tema, amb una posada en comú per tal de compartir-les amb la resta de companys/es. Quan les tenim totes, a nivell de grup classe, s’agrupen per blocs temàtics per tal de poder relacionar idees a mesura que anem avançant en el nostre mapa conceptual.

Depenent de cada activitat utilitzarem un tipus d’agrupament o altre amb l’alumnat:

  • Gran grup
  • Petit grup
  • Parelles
  • Individual

Els grups són heterogenis i es formen amb la intervenció del professorat. Cada grup s’organitza la tasca a realitzar i el docent vetlla per a què tots els seus membres hi participin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *