ESCOLA CAMPS ELISIS: QUI SOM.

L’Escola Camps Elisis és un centre d’Infantil i Primària d’una línia, de titularitat pública. Es troba al barri de Cappont, un barri amb una forta expansió recent a causa de la ubicació dels Campus Universitari. L’escola és la més antiga del barri (1925) i està situada i forma part dels Jardins dels Camps Elisis, un entorn natural i emblemàtic de Lleida situat al bell mig de la ciutat.

Som una escola catalana, arrelada i compromesa amb l’entorn, on el respecte, la tolerància i la solidaritat són pilars bàsics per a la convivència. Es promou l’esforç, l’autoexigència, la responsabilitat i el treball ben fet. Es fomenta la participació de les famílies en l’educació dels seus fills per a què esdevinguin ciutadans responsables, solidaris, respectuosos amb els altres i amb l’entorn, i competents en les habilitats socials i personals que els permetin incorporar-se a una societat multicultural i dinàmica . Volem arribar a ser un centre actiu, emprenedor, amb visió de futur que pretén la millora constant del rendiment acadèmic dels alumnes mitjançant l’ús habitual de les TIC, l’impuls de les llengües estrangeres i la promoció de les habilitats socials i el treball cooperatiu per arribar a ser un referent de qualitat educativa. Volem ser un centre que formi persones compromeses amb la societat: solidàries, dialogants, respectuoses amb el medi ambient, tolerants amb els altres, pacífiques, amb criteri propi i responsables. Tenim un equip il·lusionat i format professionalment per portar a terme el nostre projecte educatiu, continuant mantenint un clima acollidor i motivador per afavorir la tasca docent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *