ENS POSEM EN MARXA.

 

S’han dissenyat 6 activitats de treball cooperatiu diferents per donar resposta a les inquietuds de l’alumnat que es desenvolupen simultàniament de forma rotatòria. Les activitats inclouen una part de recull d’informació pel dossier final i una altra més manipulativa i experimental. Aquestes activitats són:

  • Presentar les principals parts de l’aparell digestiu i reproduir-les esquemàticament sobre una bossa de plàstic en el tronc d’un company o companya.
  • Presentar les principals parts de l’aparell respiratori i reproduir-les en un model.
  • Posar de manifest els canvis del cos amb el creixement. Es fa una pluja d’idees de les evidències d’aquest creixement i posteriorment es fa una estadística del número de peu més gran i més petit de cadascun dels cursos de l’escola, que es representa en un gràfic.
  • Dissenyar un menú setmanal saludable a partir de la interpretació de la piràmide de l’alimentació.
  • Presentar les principals parts de l’aparell circulatori a partir del visionat d’un vídeo i respondre unes preguntes de comprensió oral.
  • Presentar les etapes de la vida des de la formació fins la vellesa a través de la informació aportada per les famílies.

Cal tenir present que a part d’aquestes, es plantegen diferents activitats de gran grup que donen resposta a d’altres qüestions que han sorgit durant el desenvolupament del projecte i també queden recollides en el dossier final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *