Repensem l’Edat Mitjana (Metodologia)

Gestió de l’aula i metodologia

  • Combinarem el treball individual i col·lectiu en funció de les tasques encomanades.

Els grups, en un principi, els formaran ells. Hauran de ser grups de quatre. Depèn de com els hagin plantejat, els validarem o farem petits retocs.

Quant a l’autogestió del grup, cada dia hi hauria un responsable diferent de distribuir les tasques del dia.

  • La recerca pot començar amb dos punts de partida: les preguntes plantejades pel propi alumnat, al costat dels reptes que el professorat pot proposar a partir d’aquests dubtes i d’altres dissenyats exclusivament pels professors. El projecte en sí pot comportar imprevistos i noves recerques al llarg del procés de treball.

  • A l’inici de cada jornada dedicarem una mitja hora de la primera sessió a la posada en comú dels dubtes, problemes, imprevistos, etc. que han sorgit el dia anterior. Aquesta posada en comú la farà el responsable del grup del dia anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *