Vilatzara capaç

Aquest projecte es durà a terme amb alumnes de 3r d’ESO durant la setmana que dura el crèdit de síntesi. El tema que es tracta és el d les circumstàncies que envolten a les persones amb capacitats diferents.

L’objectiu del treball de síntesi serà experimentar una mica les dificultats afegides que comporta una limitació parcial o total d’una capacitat, per tal de valorar i sorprendre’ns dels recursos que persones amb aquesta limitació desenvolupen per sortir-se’n bé a la vida.

De discapacitats n’hi ha de molts tipus. N’hem escollit cinc:

  • discapacitat motriu
  • discapacitat visual-comunicació
  • discapacitat visual-mobilitat
  • discapacitat auditiva-vocal
  • capacitats pròpies

Cada grup-classe es subdividirà en grups de treball, i cada grup de treball desenvoluparà una discapacitat diferent. Així, cada grup tindrà l’ oportunitat d’ oferir als altres una informació diferent: el divendres, el dia de les exposicions, tots tindran l’ocasió d’escoltar el treball dels altres i d’apendre coses noves.

L’ avaluació del projecte es realitzarà a diari a través de rúbriques moodle i en tres  direccions diferents: professorat cap a alumne, autoavaluació de l’ alumne i avaluació de l’ alumne als seus companys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *