SABADELL SONA BÉ!…

                                                                           Presentació de la campanya: “Sona bé”
DESEMBRE DE 2014

Una vegada finalitzades les activitats puntuals de la campanya, ja es pot accedir a la documentació i algunes imatges clicant els següents enllaços:

 Guia per l’organització i la realització de l’esdeveniment de sensibilització acústica SENT 2014 

La Xarxa sona bé

IMATGE 1  IMATGE 2  IMATGE 3  IMATGE 4  IMATGE 5 IMATGE 6  

 NOVEMBRE DE 2014
L’ Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona-Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Generalitat de Catalunya, ha engegat una campanya de sensibilització contra el soroll.

“Sabadell sona bé! Sabadell dorm bé…” és una campanya de sensibilització acústica dirigida a la ciutadania i a l’ entorn escolar. Forma part del Pla d’Acció per la millora de la Qualitat Acústica de Sabadell (2012-2017).

La campanya consta dels apartats següents:

1- Exposició “Adéu al soroll”, que es pot veure al Centre Cívic de Can Deu fins al 13 de novembre.

L’exposició té com a objectiu fonamental la conscienciació ciutadana sobre el fet de la contaminació acústica, com afecta la qualitat de vida de les persones i la forma de combatre-la.

2- Presentació de la guia de mediació “Sorolls veïnals?… Parlem-ne!!”, elaborada per Sabadell Mediació i orientada als conflictes de veïnatge.

3- Jornada Tècnica “Com sensibilitzar la ciutadania sobre el soroll”                       Data: 12 de novembre  (veure el programa al final d’ aquest article)

4- Activitats per a l’ àmbit escolar (primària i secundària):

-Tallers sobre contaminació acústica:  Stop Soroll!, Fem Salut! i 1,2,3…Salut i Silenci!

-Kit orella gegant Edward’s Ear: “Si tots fem soroll, qui ens escoltarà?”

5- Circuit de descoberta acústica “Sabadell SENT 2014 ”                                                Data: 12 de novembre.

6-  Open Data de soroll, obertura de les dades de soroll en format GIS a la ciutadania.

 

Jornada “Com sensibilitzar la ciutadania sobre el Soroll”

Font: Gencat.cat

El 12 de novembre se celebrarà aquesta jornada per sensibilitzar la població sobre el soroll. Any rere any creix el percentatge de persones que viuen en nuclis urbans, de forma que la concentració d’activitats, i el seu corresponent impacte ambiental, augmenta progressivament i es fa necessari gestionar la coexistència en un mateix espai d’activitats com l’oci, els desplaçaments, les obligacions laborals o el descans.
La jornada va dirigida a responsables i tècnics d’ens locals en l’àmbit de la gestió del soroll i/o la comunicació, sensibilització i educació ambiental.

Cliqueu  per accedir al pdf de la Jornada
Nueva imagen
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *