CAVALCADA DE REIS INCLUSIVA A TERRASSA

18/02/2020

“Les rues de Carnestoltes d’aquest cap de setmana tindran un tram sense soroll

Rua de Carnestoltes

La Rua de Carnestoltes d’aquest dissabte a la tarda i la Rua Infantil de diumenge al matí faran un tram del seu recorregut en silenci com a mesura inclusiva que permeti integrar a la festa els adults i infants amb trastorns de l’espectre autista o amb dificultats per gestionar els ambients sorollosos i les aglomeracions. D’aquesta manera s’oferirà un espai tranquil i agradable, adaptat a les necessitats d’aquest col·lectiu…”

La informació completa:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *