PREMI ESCOLES VERDES ’17

Convocatoria 2017

Novembre 2017.-

 

L’ escola Rosella ha rebut el premi d’Escoles Verdes 2017 dins la categoria de reconeixement a una actuació singular.

L’ acte oficial de la jornada es va realitzar el dissabte 25 de novembre a Cornellà de Llobregat. El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, va fer el lliurament dels premis.

L’efectiu del premi, 1500 euros, no ens l’han pogut donar encara degut a la situació política actual però en Ferran Miralles va assegurar que ens arribarà més endavant.

A continuació podeu accedir a la notícia de la secció SALA DE PREMSA de la Generalitat de Catalunya:

 Generalitat de Catalunya. www.gencat.cat

L’Escola de La Riba, l’Escola Bressol Municipal Els Gallarets de Santpedor i l’Escola Rosella de Viladecavalls, Premi Escoles Verdes 2017

“El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, ha lliurat avui el Premi Escoles Verdes 2017 en diverses categories a tres escoles del Vallès Occidental, Bages i Alt Camp.
Concretament, dins la categoria de reconeixement a una actuació singular, l’Escola Rosella, de Viladecavalls (Vallès Occidental), s’ha endut el premi a la millor actuació vinculada a prevenir o reduir el soroll en un centre educatiu concret, d’entre les tres candidatures presentades. L’altra modalitat dins aquesta categoria, que distingia el treball en xarxa d’un centre educatiu per prevenir el soroll conjuntament amb altres agents del territori, ha quedat deserta per la manca de candidatures.
El jurat ha valorat “l’elevada qualitat de la candidatura de l’Escola Rosella”, en tant que ha convertit una actuació puntual en un projecte consolidat al centre. A més del reconeixement per la feina feta, l’escola s’endú aquest premi dotat amb 1.500 euros.
Des de 2008 l’Escola Rosella s’ha interessat a fons per la contaminació acústica, fet que l’ha portat a desenvolupar tot un projecte identitari d’escola, amb tot un seguit d’actuacions que ha promogut la sensibilització de l’alumnat, les seves famílies i l’entorn. L’escola ha compartit i difós totes les accions mitjançant mitjans de comunicació diversos i amb jornades amb altres escoles de dins i fora de Catalunya”…

Com a cloenda de l’acte, vam poder gaudir d’un molt divertit espectacle d’ en Dani

Jiménez relacionat amb el tema de so i soroll .

 

MÉS INFORMACIÓ I FOTOGRAFIES:

-Web del DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT

 

Setembre 2017.-

L’escola participa en la convocatòria al Premi Escoles Verdes 2017

Presentem el nostre projecte de confort acústic que hem anat desenvolupant al llarg dels darrers anys i que es pot consultar a través de la pàgina “So i Escola” d’aquest bloc i també en el següent pdf:

TEMPORALITZACIÓ SOROLL ESCOLA

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a PREMI ESCOLES VERDES ’17

  1. Abril f g diu:

    A mi m’esta encantant el projecte de la contaminació acústica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *