SETMANA SENSE SOROLL ’18

 

 

 

Del 23 al 29 d’abril se celebra a Catalunya la 2a Setmana Sense Soroll (SSS).

Del 23 al 29 d’abril es celebra a Catalunya la 2a Setmana Sense Soroll (SSS), que promou diverses iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control del soroll, impulsant també la col·laboració entre administracions per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç. Sota el lema ‘Aturem el soroll!’, la SSS del 2018 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

http://mediambient.gencat.cat/ca/05_

 CONGRÉS CATALÀ D’ACÚSTICA.-

1-Com a activitat principal i coincidint amb el Dia Internacional de Sensibilització vers el Soroll (dimecres 25 d’abril), tindrà lloc en el mNACTEC, a la Rambla d’Egara, la 2a edició de l’Acusti.cat, el Congrés Català d’Acústica. El programa d’aquesta edició inclou en les taules de debat reptes i dilemes de màxima actualitat.

 http://www.congresacusti.cat/#/inici

Us podeu descarregar el programa: ProgramaACUSTICAT2018

2- El dia 25 per la tarda, entre les 16:00 i les 19:00 hores, a la Rambla d’Egara, davant del mNACTEC, hi trobareu un stand en el que hi podreu fer el taller “Quin soroll fem?”, adreçat a la ciutadania en general i té per objecte conscienciar sobre el problema de la contaminació acústica. Així, a les persones que vulguin participar, se’ls cedeix un aparell de mesura de soroll i se’ls convida a buscar una ambient sorollós i un ambient tranquil per mesurar, per després poder comparar les dades obtingudes. Les mesures fetes per la ciutadania es transposen després en un mapa de la zona.

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *