29 d’ abril de 2015: MAPA DE SOROLL DE CATALUNYA

POSIT DIA MUNDIAL SENSE SOROLLabril2015

emoticono1re Amb motiu del dia internacional de conscienciació vers el soroll, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, promou realitzar una fotografia acústica del territori català amb la participació de ciutadans voluntaris que desitgin participar en les mesures de so amb els seus telèfons mòbils.

A continuació podeu veure un vídeo explicatiu de com realitzar les mesures:


emoticono1reTambé podeu consultar el pdf amb la informació detallada clicant damunt de la imatge:


 

blog so i soroll 29 abril 2015

 

emoticono1reTota la informació de l’activitat la podeu trobar a la web de Medi Ambient i Sostenibilitat:  http://mediambient.gencat.cat

 

emoticono1reA MÉS: 

Podeu accedir a la següent notícia del diari LA VANGUARDIA clicant damunt de la imatge:

Captura de 2015-04-13 18:17:12

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 29 d’ abril de 2015: MAPA DE SOROLL DE CATALUNYA

  1. Sergi Martinez diu:

    Hola!
    Avui que disposava una mica de temps i ganes de solucionar el nostre problema de soroll, he decidit buscar una mica més d’informació per combatre l’activitat de la casa de colònies que toca a casa nostra. He trobat el vostre blog i m’ha sorprès molt gratament la quantitat d’informació disponible i quantes coses podrien aprendre el director, monitors i professors que fan del nostre entorn un lloc insuportable, ple de crits, càntics i altres sorolls durant tot el dia i fins a les 23:00 que acaben els jocs nocturns. Encara que hem contactat amb Generalitat, Diputació, Consell Comarcal del Vallès Oriental, Síndic de Greuges i Ajuntament, passen els mesos i els anys i aquí ningú soluciona res.

    Gràcies per compartir el vostre treball. Continuarem lluitant per trobar una solució.
    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *