EL SOROLL EN MENJADORS ESCOLARS

El següent article de La Vanguardia, analitza el problema del soroll en els menjadors escolars i explica com, a partir del treball acústic de la nostra escola i del material que fem servir com l’ Edward’s Ear, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat ha posat en pràctica uns tallers que milloren el nivell de contaminació acústica dels centres que els realitzen.

El proper dia 30, Dia Internacional de Sensibilització vers el Soroll, exposaran l’ experiència en la jornada que se celebra a Terrassa. Podrem escoltar la ponència i intercanviar dades i resultats ja que nosaltres també hi participarem explicant el nostre projecte.

Podeu accedir a la notícia completa clicant damunt la imatge:

Notícia menjadors escolars

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *