SABATES A LES CADIRES!


6JI-cadires

El curs passat, amb l’ indicador de soroll (orella-sonòmetre) a les aules, vam poder comprovar que un dels sorolls més molestos era el que feien les cadires i les taules quan les arrosseguem.  El professorat en va parlar i també els alumnes a través dels seus delegats i a les tutories. D’ aquestes assemblees va sorgir la necessitat bastant urgent de posar-hi “fil a l’ agulla” mitjançant la col.locació de taps “sabates” a les potes que ajudessin a reduir el nivell de soroll.                                                                                                                 Un grup d’ alumnes, aprofitant una visita a l’ Ajuntament, va presentar una instància sol.licitant la compra i col.locació dels taps a les taules i cadires de l’ escola. Finalment, ha estat l’AMPA qui s’ ha fet càrrec de la despesa i ens ha ajudat a aconseguir el nostre objectiu.

Aquests darrers dies, van poder realitzar les activitats de col.locació dels taps. Primer, els alumnes de CM i CS van calçat les cadires de les seves aules i ahir, dijous dia 10, es va realitzar una activitat d’ apadrinament, que va consistir en que els padrins i padrines (alumnes grans), dividits en dos torns, anàven a ajudar als més petits d’ Etapa Infantil i Cicle Inicial a  posar els seus taps.

L’ activitat ha estat un gran èxit tant per com ha contribuït a millorar el confort acústic a les aules com per la finalitat i els valors que representa  l’ apadrinament: amistat, responsabilitat, autonomia, sensibilització i aprenentatge.

04052014-IMG_3430-1re600 (26RE)

Aviat també les taules de l’ escola tindran sabates noves.

Clicant damunt la imatge podeu enllaçar amb l’ àlbum Picassa d’ aquesta activitat:

403 (5)RE

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *