Nadal a les aules

En els altres articles sobre el Nadal, hem explicat activitats que compartíem els dos grups d’infants. En aquest article, us expliquem activitats que cada grup ha fet a la seva aula; com ja vam descriure en les activitats de la tardor, podeu veure que intentem seguir una programació d’escola i que adaptem activitats similars a les característiques de cada grup.

També, com passa sempre, no podem publicar fotografies de totes les activitats que fem… A més de les que us mostrem, vàrem fer moltes altres coses: teníem gorros i complements de Nadal per posar-nos quan volíem, explicàvem contes de Nadal, posàvem música, cantàvem cançons, menjàvem coses típiques, pintàvem murals, decoràvem la llar, etc…

Aquí veiem els petitons fent música amb campanes:

I, aquí, els grans experimentant amb la llum:

Un dia, una nena va portar uns penjolls de Nadal que havia fet a casa amb pasta blanca, ens van agradar tant que vam decidir fer-ne també a la llar! Els petitons van manipular i pintar per primera vegada pasta blanca i les educadores van fer les formes per tenir penjolls; els grans, en canvi, fins i tot van fer les formes ells sols!

Per últim, us mostrem una altra activitat que ens agrada i diverteix molt a tots/es: la creació de xocolatines! I, com podeu veure, fem mooooltes coses amb la xocolata!!

Ai, el Nadal, quina època més especial!!!

 

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20, Projectes i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *