Els pares ens fan una cuineta!

Ara fa 3 anys, vam començar un projecte de replantejament del pati. Volíem que hi haguessin més plantes, reduir el material no natural, col·locar més material natural i no estructurat, ampliar les possibilitats de moviment dels infants, crear zones de descans, crear espais pel joc simbòlic, etc.

Aquest curs, vam plantejar a les famílies la possibilitat que algunes persones col·laboressin en la creació d’una cuineta pel pati i vam tenir molta sort perquè uns quants pares es van mostar disposats: tenien temps i molta ilusió! Així que van començar a treballar-hi a l’escenari del pati; quan sortíem al pati, vèiem com feinejaven i com la cuineta agafava forma, era molt interesant i ens agradava molt mirar-los!

Quan ja tenien l’estructura força feta, els pares van començar a treballar “in situ”: al lloc on s’havia de col·locar la cuineta, dins el pati. Val a dir que van tenir molta paciència perquè la curiositat dels infants els va dur a treballar envoltats d’ells… Sempre van tenir cura perquè no fos perillós per a la mainada i atenció per explicar i ensenyar el que fèien, i fins i tot per pemetre que els ajudessin!

Finalment, la cuineta va estar acabada abans de les vacances de Nadal i vam poder començar a jugar-hi! És tan gran i complerta… Té una tarima, estanteries, calaixos grans, calaixos petits, una taula i estris que són de veritat! Ens encanta jugar-hi!!!

Moltíssimes gràcies, de tot cor, als pares que hi heu treballat; gràcies per tot el material, per tant de temps i, especialment, per tot l’amor que hi heu dedicat!!! Esperem poder tornar-hi a jugar aviat!

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20 i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *