Som pirates!

Desprès de l’arribada del Senyor Carnestoltes, que era un divendres, els infants de la llar van trobar una gran sorpresa quan van arribar el dilluns: les aules s’havien convertit en vaixells pirata!

Les educadores havien fet una gran feina durant unes quantes setmanes per preparar aquest dia i els que vindrien desprès. A les aules, hi havia grans i petites barques de pirata, roba per disfressar-se, prismàtics per veure-hi ben lluny, xarxes de pescar, tresors plens de monedes, estris i peixos per pescar, ampolles especials… Tot pensat perquè els nens i les nenes experimentessin amb noves activitats i descobrissin nous jocs de la mà del món dels pirates!

Pels infants, que estan plens de curiositat, el món està ple de tresors. Així que cada cop que els proposàvem fer una recerca del tresor, hi participaven amb molta energia: en vam buscar a les capses de l’aula, a caixes plenes de sorra, al sorral del pati, en plena llum del dia i enmig de la foscor…

I, fins i tot, un dia el Senyor Carnestoltes ens va portar un mapa del tresor a través del qual vam fer una gran recerca pel pati. Però aquesta vegada el tresor va ser diferent: no es tractava de monedes, ni d’imants, petxines o curculles… Sinó de la possibilitat de crear un espai molt bonic i interessant al pati: un hort!

Però no només jugàvem a pirates, també ens preparàvem per ser pirates de debò! Sabíem que arribaria un dia que seria la festa de Carnaval, que aquell dia tots/es ens convertiríem amb pirates i passejaríem pel poble amb un gran vaixell! Per aquest motiu, amb l’ajuda de les famílies, ens va agradar molt també preparar el que necessitàvem per aquest dia: banderes pirates, mocadors de pirata, samarretes de pirata, decoració per a la carpa…

I així van passar ràpidament dues setmanes, van volar! I vam arribar a la setmana del Carnaval… Que podreu veure en un altre article!

 

 

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20, Projectes i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *