Han passat els Reis!

Quan ens tornem a veure a la llar un cop han acabat les vacances de Nadal, dediquem la primera setmana a parlar-ne: els infants ens expliquen com han viscut les festes, els expliquem que ja ha arribat l’hivern, traiem la decoració i el material de Nadal, etc.

Ara bé, l’activitat més espectacular d’aquesta setmana és la del primer dia perquè, tan bon punt entren, els infants tenen una gran sorpresa: a l’arbre de l’entrada hi ha regals… Es veu que els Reis també han passat per la llar!!

I, desprès d’esmorzar, ens ajuntem tots/es a l’entrada per obrir i jugar amb els regals, ens encanta!

Moltíssimes gràcies a l’AMPA, que cada any fa una carta als Reis amb molt d’encert! Gràcies als Reis de l’AMPA, la llar ha pogut anar renovant molts recursos educatius, adaptant-los a la línea de treball que l’equip educatiu va perfilant contínuament!

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20, Projectes i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *