Ja ens preparem pel Carnaval!

El Carnaval és la festa de les festes, la festa on juguem a ser altres persones, altres animals i fins i tot altres coses! A la llar d’infants, on la realitat i la imaginació s’agafen de la mà, aquesta és una de les festes més divertides i emocionants!

Una setmana abans de començar a treballar el Carnaval, vam preparar l’entrada de la llar com si fos una perruqueria; vam començar sent perruquers/es o clients/es i a jugar amb el cabell, la cara, les ungles… ens va encantar!

Així ens vam anar ambientant per un dels dies que la llar dedica als avis i les àvies: l’arribada del Senyor Carnestoltes! Aquest dia, els avis i les àvies dels infants poden venir a passar el matí amb nosaltres; estem contents/es que els agradi venir i sempre és molt agradable gaudir de la seva companyia!

A primera hora, els infants disfruten dels avis i les àvies a la pròpia aula: els ensenyen què hi ha, hi juguen, fan alguna de les rutines matineres… I desprès ens ajuntem tots/es en una sola aula per esmorzar; aquest any, també celebràvem l’aniversari d’un nen, així que vam tenir un super esmorzar!

Quan ja haviem esmorzat i estavem fent el “sobretaula”, vam rebre una visita: era un pirata! Ai, no! Era el senyor Carnestoltes disfressat de pirata!

Resulta que sabia que ens agrada molt tant els pirates com la festa! Va dir que aviat arribaria una festa molt especial, una que es dèia Carnaval, i que per preparar-nos havíem de fer-li cas i començar la gresca de seguida. Així que vam anar cap a l’entrada amb els avis i les àvies… I la gresca a Ses Falugues va arribar!

Volem agraïr altre cop aquest entusiasme i aquesta cura que els avis i les àvies mostren sempre quan vénen a la llar d’infants, és un plaer compartir matins amb vosaltres!

 

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20 i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *