El calendari d’advent.

El calendari d’advent, a la llar d’infants, és una eina que ens serveix per dues coses: per una banda, per fer el compte enrere per arribar a les vacances escolars de Nadal; i per l’altra, per treballar les característiques d’aquesta festa.

Així, diàriament i normalment desprès d’esmorzar, cada grup d’infants s’agrupava davant el calendari per veure la sorpresa que arribaria… Esperaven aquest el moment amb moltes ganes!

En el cas del grup dels petits, el calendari d’advent els va ajudar a forjar-se una idea del Nadal tot portant material per decorar l’arbre i la resta de l’aula, menjars típics per tastar (xocolatines, massapà), imatges i cançons típiques d’aquestes festes, etc.

En el cas del grup dels grans, desprès de que el primer follet arribés el dia que van donar la benvinguda al Nadal, el calendari cada dia portava un follet nou que duia el nom d’un infant i dues propostes d’activitats; aquell infant, podia triar l’activitat que es faria i s’enduia el follet a casa seva!

 

I així: dia a dia, detall rera detall, ilusió rera ilusió… Vàrem anar creant el Nadal a la llar d’infants i preparant-nos per celebrar-lo amb la família!

 

 

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20, Projectes i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *