La tardor amb els petits.

En aquest article, us mostrem imatges de part del treball que hem fet durant la tardor. Ens agradaria mostrar imatges de totes les coses que hem fet, però n’hi ha tantes!

Hem explicat contes, cantat cançons, observat la naturalesa i el temps a través de les finestres, del pati, passejant pel poble… I la tria de fotos que veureu està centrada en el que entenem com a experimentació; com que som el grup d’infants petits i hi ha activitats que fem per primera vegada, la presentació dels materials es fa a poc a poc (element per element) i, a mesura que van observant-lo i coneixent les seves característiques, avancem fent activitats que impliquin diversos materials.

Comencem, doncs, pels colors de la tardor: vam fer uns murals que ens van servir per decorar l’aula i posar fotografies de les activitats!

Un material que ens du la tardor i ens agrada moltíssim són les panotxes:

I, a més de mirar, tocar, obrir, destriar… El blat de moro de les panotxes es pot menjar!

Un animaló que ens agrada molt és el cargol; amb la seva closca dura i el seu cos tou que es mou a poc a poc, que s’amaga i que treu banyes… Ens crida l’atenció!

Vam descobrir que hi ha fruites amb característiques especials: com les magranes, formades per petits grans que no només es mengen sinó que també pinten!

Les pinyes, a més de poder-les obrir i trobar bons pinyons per menjar, també poden decorar l’aula si les pintem:

Vam observar i provar com eren algunes verdures: el color, la forma, la textura, el gust…

I, perquè no, també vam mirar l’empremta que deixen si les pintem!

Per últim, us mostrem imatges d’una de les activitats en què es barrejaven diversos materials; es va fer a l’entrada per tal de poder ordenar els materials de manera que motivés als infants per a l’experimentació i que no hi hagués altres materials que desviessin l’atenció. Va ser molt xulo!!

I fins aquí les fotos d’aquest article!

Si voleu veure més fotografies de la tardor, podeu mirar els articles “Col·laborem amb la Marató de Tv3”, “La tardor amb els grans” o “La festa de la Castanyada”.

Aquest article s'ha publicat dins de Curs 2019-20, Projectes i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *