Excursió al Torrent de Colobrers!

Hola!!

Dijous vam anar d’excursió al Torrent de Colobrers!.Vam anar una petita estona amb autocar i després vam començar a caminar, més tard ens  vam parar a la font de Can Moragues i vam fer el dossier que ens van donar. Després vam començar la cursa d’orientació, que la van organitzar l’Esther i el Ricard,primer l’Esther va dir els grups i el Ricard anava donant mapes i ens anava dient com anava tot. Una vegada que tots els grups van començar a buscar.

                         

L’Eloy i l’Antonio es van quedar en una part a vigilar-nos, i la Carolina l’Esther i la Marta en un altre, i el Ricard a la parada de arribada. Mentre  els grups ja anaven arribant anaven esmorzant. Quan ja era l’hora vam marxar i  anavem fent el dossier.Vam passar per : el bosc d’Oms, el sota bosc de l’Omeda, els Degotalls i la font de la Tosca, la Plataneda, a la pineda, Togores i com hem dit abans a la font de Can Moragues.(ho he dit desordenat) Rialla

Després vam anar a dinar, allà la gent es va comencar a quedar sense aigua i pel cami a la Salut no tenia.CritDescarat   

Quan vam arribar a la Salut la gent va començar a omplir la seva ampolla d’aigua amb la font i anava descansant.

Va arribar l’autocar i cap al col·legi !!

Així va ser la nostra excursió del dijous!!

Adeu a tots!!

One thought on “Excursió al Torrent de Colobrers!

 1. Carla

  Hola !!!

  Aquesta excursió va estar bé .

  Lo millor va ser quan van dir els grups ,a quasi ningú li va agradar el seu grup !

  adèu !!

  carla

Deixa un comentari