3r Conte!

El Carnaval

Avui és Carnaval i m’he disfressat de Superman i el meu amic Pau de Sheldon Copper. Hem anat a un poble i jugàvem a espantar nenes. Ens avorríem i hem començat a tocar el timbre de les cases i ens escapàvem corrent. Ens hem amagat a l’entrada d’un jardí, la porta s’ha obert i hem decidit d’entrar-hi perquè estàvem plens d’energia. Estava tot fosc, sort que el meu amic Pau portava llanterna per veure-hi millor. Quan ja feia una estona que estàvem a dins vam sentir un soroll que ens va distreure de veure el forat per on vam caure a una altra habitació. Dins d’aquella habitació hi havia un cofre. L’hem obert i a dins hi havia en Anselmo El Ñordo Humano. Ens hem espantat tant que quasi no trobem la porta de sortida i així hem corregut fins a casa. Els nostres pares no ens han cregut i encara estem una mica espantats però ens ho hem passat bomba.


Conte per: Marc Pérez

Títol escollit per: Cristina