Coraline

Hola! a mi em va tocar el llibre de Coraline de Neil Gaiman de la editorial Salamandra encara m’ho estic llegint però fins on he arribat m’ha agradat molt.

Aquí us poso una fotografia del llibre.


El meu llibre es diu Coraline no los mundos de corline i no es només una pel·lícula també hi ha un llibre.

El personatges: Coraline, el seu pare, la seva mare, l’altra mare, l’altre pare, la senyoreta Spink, la senyoreta Forcible, l’altra senyoreta Forcible, l’altra senyoreta Spink i el gat, el senyor, i els ratolins del senyor gran

A la pel·lícula no son els mateixos si que no son aquest: Coraline, el seu pare, la seva mare, l’altra mare, l’altre pare, la senyoreta Spink,  la senyoreta Forcible, l’altra senyoreta Forcible, l’altre senyoreta Spink el seu nebot i el gat, el senyor,i el ratolins del senyor gran.