IES FERRAN CASABLANCAS

El passat dia 27 de gener vam fer una sortida al institut Ferran Casablancas. Primer vem arribar i la Carola (la guia de la nostra ruta) ens va posar un power-point amb diapositives sobre el canvi de primària a secundària. Més tard, vam fer un recorregut pel institut. La Carola ens va ensenyar totes les aules i espais d’aquell terreny. Es diu  que és un dels més grans i antics de Catalunya i que té molt prestigi. M’ha agradat molt anar a aquesta sortida, ja que el pròxim any ens veurem allà!

IES F.C

3 thoughts on “IES FERRAN CASABLANCAS

  1. lluis

    Hola la visita al Ferran Casablancas, va ser molt divertida.
    A mi m’ agradaria anar al ferran cosablancas, peró, els meus pares diuen que no.

    adeu XD

  2. monica

    bueno ami tambe magrada molt el ferran casablancas i si que anire i espero fer molts amics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *