Llibre per llegir en català

TÍTOL: Kika super bruixa i els pirates.

PERSONATGES PRINCIPALS: Kika, el seu germà i els pirates.

EDITORIAL: Bruño.

ARGUMENT: kika es una nena que té un llibre de magia. Un día el seu germà li demna que jugui amb el sue vaixell pirata i el seu germàn li demana que li expliqui  histories de marineres. Pero ella li diu que demà. Per la nit, Kika mira al seu llibre i posaba que si volia un vaixel de veritat que havia de tenir un vaixell.Kika agafa el vaixell, llegeix,una fórmula i apareix un vaixell. Va veure un pirata petit i li diu al pirata que volia anar amb la seva mare perque no la havia vist en molt  temps. El seu pare no la va deixar i Kika va llegir la fórmula i va apareixer una altra vegada a la seva habitació. Al día seguent, li va explicar la historia al seu germà.

 La meva opinió sobre la historia es que Kika li podia haver dit al seu germà que l’acompanyés en el seu viatge.

De: Alicia y Diandra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *