THE ROCK POOL

Simon Kelly lives with his parents in the isoalted lighthouse at Wahroonga Point in Victoria , Australia.

Simon has school via the Internet and loves marine biology.

One day, following a violent storm, Simon goes down to his favourite rock pool to find that a great white shark has been blown in during the night. He contacts his friend who is a professor at the university and they mount rescue operation to get the shark back into the sea…..

Auquest és el resum del  llibre de lectura que hem llegit amb els alumnes de cinquè, i aquest matí hem tingut la sort de conversar amb la Meredith de la editorial Richmond. ara ja sabem més curiositats del llibre i de la cultura anglesa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *