L’ experiència de la Rosita

A la classe de 3rB hem tingut el plaer de rebre en diverses ocasions la visita de la Rosita, la PADRINA DE LA CLARA. Fa uns quants dies va venir a ensenyar-nos un TALLER DE COSTURA i cadascú va fer un estoig xulíssim!! Ens vam divertir molt i vam aprendre diferents conceptes: enfilar el fil a l’agulla, cosir, seguir les instruccions de la padrina… Ens va costar bastant però va ser molt gratificant!
Com que estem fent el Projecte d’Alcarràs, al cap d’uns dies va tornar a venir la Rosita a EXPLICAR-NOS HISTÒRIES DE LA GUERRA VISCUDES PER ELLA MATEIXA AQUÍ AL POBLE. Ens vam ajuntar les dues classes, va haver moments molt sentimentals que feien emocionar i tot, i vam aprendre molt sobre com vivien abans la gent a Alcarràs.

MOLTES GRÀCIES ROSITA PER TRANSMETRE TOTES LES SEVES EXPERIÈNCIES TAN HONESTAMENT!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *