Elegim els nostres REGIDORS de 3r !!

Els alumnes de 3r estem fent el Projecte del poble d’Alcarràs, i com que som la classe dels REGIDORS D’ALCARRÀS, hem fet votacions per elegir qui serien els encarregats de portar les regidories del nostre poble. Ho vam fer democràticament, de forma secreta i després vam fer el recompte de vots. Van sortir tres regidors per cada regidoria. Cada regidor ha signat un paper de compromís en que es comprometen a fer la recerca d’informació i comunicar les novetats que hi hagi al poble sobre la seva regidoria.

Ara sí que estarem alerta de tot el que passa al nostre poble!!!

Aquí us deixem unes imatges del dia que vam fer el recompte de vots a 3r B.
Va ser un dia molt emocionant!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *