La recta final!

Hola a tots/es

Ja comença la recta final…només queden 4 dies escolars…que ràpid passa el temps!! Aquests últims dies em anat acabant els llibres, el projecte….tota una feinada! I aquesta setmana ja us començarem a donar coses per a que pogueu veure tot el que han anat fent al llarg del curs i el que han anat aprenent.

Aprofitem per recordar-vos que:  dilluns dia 22 de juny els vostres fills/es faran una gimcana de psicomotricitat que han preparat els mestres d’educació física junt amb els alumnes de 6é. Recordeu que han de portar xandall i bambes, ja que és millor per a la seva realització.

Aprofitem el poc que ens queda plegats, ja que comença el compte enrrere! una abraçada!

19 thoughts on “La recta final!

 1. Sònia Lozano Regué

  Hola,

  Avui l’Oriol estava molt content perquè a psico han anat al pati i han jugat a ambulàncies i virus. S’ho ha passat molt bé. També estava content perquè li han donat el regal a la Jose, però llavors ja m’ha tirat encara que s’ha posat trist perquè estaven totes les mames i jo no hi era per donar-li a la Jose. Mare meva com fer entendre als petits que no sempre pots fer el que fan les altres mares!!!. Ja li he explicat que jo estava treballant i no podia anar i que el papa s’ha despistat i no s’ha enterat!! Finalment sembla que ho ha entès i s’ha quedat més conforme. Esperem que t’hagi agradat el regal Jose. Petons i ja queda molt molt poquet.

 2. Jose

  Moltes gràcies, a tots els pares i mares de Pingüins. M’ha agradat molt el regal i m’ha fet molta il.lusió, sobretot que al darrera hi ha escrit Pingüins i la data. Ja el porto posat!!! Si el voleu veure alguna mamá que no l’ha vist m’ho dieu. Us torno a donar les gràcies i dir que nosaltres fem la nostra feina i que el millor regal és que us agradi tots els treballs dels vostres fills han fet durant el curs, s’han esforçat molt.UN PETONET!

 3. montse

  montse mare pau p4b
  hola!! avui el pau m’ha dit que ha apres una nova canço. La ha cantat , quin fart riure com la canta, es posa dins el paper. Ja se li comença a notar una mica els nervis al pau de final de curs i diu que esta una miqueta trist. perque serà??
  bueno al final Silvia i Jose que vindreu el diumenge a la diada o no? Vinga animeu-vos!!

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Montse,

  Avui han après una cançó amb la mestra de música i desprès l’hem estat cantant a classe. Es una cançó molt divertida que els grans de l’escola van venir a cantar-la a la nostra classe perque l’escoltessim. Com sempre, l’han après tots molt ràpid…aixó de les cançons es una meravella a l’hora de treballar-les!! Aquest diumenge malauradament no podré anar-hi, tinc un compromís de fa temps ja…Pero espero que hi gaudiu molt d’aquest dia tant especial i a més a més espero veure-us un altre dia! encara que sigui pel carrer…
  un petonàs

 5. Marta mare Júlia taurons

  Hooooooola,
  la Júlia ahir ens explicava lo de la cançó dels grans… vam riure molt pq la mami va fer una mica de coreografia movent el cul…es pixaven de riure!!!
  Petons i me’n vaig a dormir que avui estic reventada!!!

 6. montse

  hola,
  avui el pau deia 5 dies falten mama . Silvia !! es llastima que no puguis venir!! Esperem que si que ens veiem pel carrer. El pau li fa molta il.lusió que anem al cole i que puguem dinar nosaltres també . i diu que farem moltes activitats i jocs.
  un petonet a tots/es

 7. Silvia V.svazque6 Post author

  Si montse…5 dies! que poquet…estan obsesionats comptant els dies que falten! jeje uns perque no volen marxar, altres perque només volen anar a la platja i no fer feines…tenen molts arguments jaja. Es normal que li faci il·lusió, estar amb els amics i que els pares també hi siguin…a tots sempre ens ha agradat ( a mi de petita em feia molta il·lusió, a la meva escola es deia “el dia de la família”). I tranquila que em toqui on em toqui jo seguiré estant per vilanova present! jeje
  un petó!!

 8. Blanca mare Dídac

  Hola,realment ja s’acaba el cole, el que no se és si a l’estiu és bó per la canalla que facin algun tipus de repàs amb aquets cuaderns d’estiu o que no facin res.Vosaltres com a mestres i mares què en penseu?.
  Espero que us animeu a venir a la diada, que ens ho passarem molt bé.
  Fins aviat.

 9. Sònia Lozano Regué

  Em sumo al comentari de la Blanca, fa dies també vaig posar-vos al bloc si podíeu recomanar algun quadern perquè vagi practicant a l’estiu. Ja direu.

 10. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola!
  En relació a l’estiu…com a mestres el que us recomanem es que el millor es treballar amb els nens de forma lúdica, es a dir, aprofitar coses esporadiques com fer la llista de la compra, una tarja d’aniversari, entre altres. Encara que sense agobiar-los i presionar-los ja que al llarg del curs hem fet moltíssima feina, com ja aneu veient. ^Per tant, qualsevol moment i situació us pot servir per a poder repasar els números, les lletres, les grafies…i segurament així ells s’ho passin millor i és com més aprenent..gaudint de l’aprenentatge, i encara més si ho fan amb vosaltres. Tot i això mirarem algun llibre d’estiu i us direm l’editorial per als pares imares que ho preferiu. En els propers dies intentarem acostar-nos a alguna llibreria i ja us ho comentarem pel bloc.

 11. Sònia Lozano

  Moltes gràcies Sílvia. JO amb l’Oriol el que faig que li encanta és a la pissarra li poso noms o números i ells els escriu a sota.A més a més em diu: mama tú fas de Jose, i llavors comença Jose!!!! el xxxx em molesta!!!!!! Jose el xxxx no calla!!!! i així es passa un munt d’estona. I jo penso: “mare meva, pobre Jose”!!!!!!!! Però el tema de la llista de la compra està bé, no hi havia caigut. De fet avui hem d’anar a comprar i faré que escrigui unes quantes coses, perquè si ha d’escriure-ho tot no marxarem ni a les 19:00, ji,ji

 12. Silvia V.svazque6 Post author

  L’oriol no es l’unic que a casa ens imita…jaja La gran majoria pel que expliquen els pares a casa reflexen situacions viscudes a l’escola, i sobretot els agrada fer de mestres. Com tu dius, a la pissara en forma de joc, pots dir-li paraules i que les escrigui, podeu fer números, lletres….i segurament s’ho passi molt bé.

 13. MARIANGELES

  Hola silvia estos dos dias les estais dando los trabajos que han ido haciendo durante el curso,madre mia cuanto trabajo,han hecho, nos hace sentarnos al lado de ella y nos explica dia tras dia el significado de cada trabajo que ha hecho, con el cuaderno de ingles nos lo explica con sus respectivas canciones cantadas.Darte las gracias por este curso,que como aquel que dice ya esta acabado,esperamos tengas mucha suerte,y tengas un destino muy cercano a tu casa. Y a ver si la direcciòn del cole se lo piensa y te puedes quedar con todos nosotros,estariamos encantados,como dice mi hija ETS LA MILLOR PROFESORA DEL MON.
  Un beso y que tengas mucha suerte.
  papis de claudia.

 14. Sònia Lozano Regué

  Mare meva, quants missatges aquests últims dies!!! Quina feinada en muntar tots aquests dossiers, el projecte, l’hora del conte. Per cert Jose, ni t’havia conegut a la foto, i li dic a l’Oriol qui és aquesta noia?? i ell tot convençut em diu: mama, la Jose!!! Amb els cabells llisos no t’havia reconegut!!!! Ara el que hem de buscar és un lloc per guardar tot això, perquè hi ha tanta feina feta que la volem guardar.

 15. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Mariangeles!
  Ya me ha comentado Claudia que us explicaba todo…y ya me imagino que lo harà con todo tipo de detalles! Y si, la verdad es que hacen mucho trabajo, y lo importante es que aprendan y esten contentos de venir al colegio. Y mañana os daremos mas cosas…así que teneis más faena aun! jaja Muchas gracias por todo a vosotros! Espero tener suerte el año k viene…y ojala tuviera la suerte que me tocara otra vez con vosotros! Un beso muy fuerte! 🙂

 16. Silvia V.svazque6 Post author

  Doncs Sonia…ves buscant un bon lloc perque encara falta l’album de tallers i el del tercer trimestre!! jaja I com tu dius…quants missatges! Així m’agrada que fins l’últim dia del curs hi participem tots plegats!! 🙂

  un petó

 17. Sònia Lozano

  Mare meva!!!!! Sí, si noia hauré de buscar un lloc megagran. Perquè ja comença a ser important tot el que té guardat. Ay, mare passat avui només dos dies!!!!!

 18. Silvia V.svazque6 Post author

  No et preocupis sonia, que ja només queda l’últim album! jaja i una sorpreseta més!! Ja queda menys, i com tu dius….només dos dies 🙁 y un altre curs acabat. Avui han disfrutat molt menjant i menjant…suposo que l’oriol t’ho haurà explicat! Entre coques, patates, olives, formatge….com ens hem posat! jaja
  un petó

 19. Sònia Lozano Regué

  Per cert, ha portat una foto dels companys/es del menjador de l’escola que li ha fet molta il.lusió i que ja la té a primera fila de la seva habitació. Ah, i la titella que van fer amb les parts del cos, també la té a sobre del seu llit,i de tant en tant va repassant les parts del cos!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *