L’HORT ESCOLAR

HOLA A TOTS/ES!

Ja fa unes setmanes us vam anunciar el nostre treballa a l’hort escolar…i segurament els vostres fills/es us l’hagin volgut ensenyar.  Tot el planter que vam plantar va creixent poc a poc….quina il·lusió!

Cada setmana anem a regar i a observar l’hort:

——————————–————————————————

Els dilluns els pingüins s’encarreguen d’anar a regar i observar l’hort escolar i netejar si hi ha algunes escombraries.

– Els dimecres són els taurons els que van a l’hort a regar i observar que tot vagi correctament, treient les escombraries que hi cauen.

 – Els divendres els cavallets de mar van a l’hort i uns s’encarreguen de regar , altres de netejar possibles escombraries i uns altres de mesurar el planter per observar com creixen.

 Tots estem molt contents i entusiasmats al veure que les CEBES, l’ENCIAM ROMÀ i l’ENCIAM FULLA DE ROURE, van creixent i creixent…més rapid del que ens pensavem! Així doncs, si passeu per l’hort podeu veure que el nostre planer es el que tenen uns cartells on indica que hi ha plantat !!!

 Som uns bons pagesos!! A l’aula hem treballat les eines necessaries per l’hort,  el planter que hi hem posat al nostre hort, ha vingut en Pere a explicar-nos les cosses més importants que cal tenir en compte….i seguirem treballant al llarg del tercer trimestre.!!

Si voleu veure més fotografies………ja sabeu un click i….a mirar-les!!!!!!

http://cid-15edb8910f69cf9e.skydrive.live.com/browse.aspx/L%7C4HORT%20ESCOLAR?ct=photos&sa=420663599

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *