QUE HEM ANAT FENT DEL PROJECTE FINS ARA?

 A l’aula hem fet EL RACÓ DEL PROJECTE on anem penjant les coses que anem fent tots plegats, així com també la informació que ens van portant els grups d’investigació.

 

Una de les activitats inicials va ser el conte d’un cavallet de mar, que la nostra mestra el va dibuixar i pintar per penjar-lo a l’aula. Mireu que bonic!! CONTE DEL CAVALLET DE MAR HIPPO.JPG(Clickeu) Ens agradat molt el conte del HIPPO, un cavallet de mar molt divertit que ens parla del fons del mar on ell viu.

Un cop vam determinar que voliem saber dels cavallets de mar, vam posar les preguntes pertinents al RACÓ DEL PROJECTE. Les vam escriure entre tots nosaltres!!!Mireu mireu…que bé que ho fem ja!! QUE VOLEM SABER.JPG (clickeu)

    A més a més, vam fer els grups d’investigació, i vam penjar les fotografies dels nens que s’encarreguen d’investigar cadascuna de les preguntes que conformen el projecte dels CAVALLETS DE MAR.

La Sílvia ens ha fet un racó anomenat el RACÓ DELS CAVALLETS DE MAR. En aquest racó hi ha una capsa amb moltes fotos de cavallest de mar, hi ha les nostres mascotes BLAUET i HIPPOCAMP, hi ha alguns treballs realitzats pels companys, entre altres…ENS AGADRA MOLT ANAR-HI!!

PROXIMAMENT……..MÉS COSES!!! SOM GRANS INVESTIGADORS!!

____________

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *