LA CASTANYADA

HOLA A TOTS/ES!!

Dijous passat tots plegats amb celebrar al nostre pati la festa de la castanyada.

                                                          

Sabeu que??? Sorprès Va venir de l’alta muntanya la senyora castanyera, i ens va explicar el que li havia passat aquell matí quan va sortir a passejar. Ens va ensenyar moltes castanyes que havia recollit pel bosc.

Desprès d’escoltar el conte, la senyora castanyera ens va demanar que li cantessim una cançó i fessim la dansa i nosaltres com que som molt macos…ho vam fer!

Primer ens de P3 van cantar i ballar la cançó de la castanyera. Desprès els de P4 vam cantar la cançó de “Ja ha arribat la tardor” i per últim els de P5 van cantar i ballar la dansa de la castanya.

I quan tots vam ballar i cantar la nostra cançó…la senyora castanyera es va despedir de tots nosaltres perquè tenia que marxar cap a la muntanya que quedava una mica lluny. I tots nosaltres ens vam sentar en rotllanes, ens van donar una paperina i ens van posar castanyes. Que bones que estaven!! Ben calentetes i ben bones!!

Si cliqueu aquí podreu cantar al cançó de la castanyera amb karaoke!! Veureu que divertit! Als nens/es de P4 seguramente els agradi recordar la cançó que van cantar a P3 i fer-ho juntament amb vosaltres d’una manera diferent!!

____________________karaokecastanyera.jpg_____________________

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *