EL CURS JA S’ACABA…

Ara si que ja estem en la recta final. Tan sols ens queden 2 dies d’escola i…s’ha acabat un altre curs, un curs ple d’experiències, d’aprenentatges…

Avui a l’escola farem la gimcana de psicomotricitat, que segur que tots són passen d’allò més bé.

I demà…el dia de les despedides…cosa que no ens agrada gens..esperem que gaudir del bloc aquests dies.

9 thoughts on “EL CURS JA S’ACABA…

 1. Lucia, mare de Jordi, Cavallets

  Estem molt contents de que t´hagi agradat molt, no saps amb quina il.lussió ho hem fet tots els pares,esperem que sigui un bon record per tú.
  Que tinguis unes bones vacances i esperem que la sort, burocràcia o el que faci falta, es “conjuri” per poder retrobar-nos al setembre a P5.
  Una forta abraçada i molts petons del Jordi.

 2. Marta mare Júlia taurons

  La Júlia ha sortit molt contenta de la gimcana. Ha fet el joc del gat i del ratolí; una piscina de boles; un matalas rodo amb un forat (?); la croqueta, ha passat pels tunels; ha jugat amb la canasta del terra, aigua-terra i cel;… el que mes li ha agradat ha sigut el gat i el ratolí (com a gat ha atrapat a tothom i com a ratolí no l’han agafada, la mama està molt surpresa i contenta a ella sempre l’agafaven i ella mai agafava a ningu, je, je…)
  També ha vist el futbol dels grans. Jugava el Moises, la Carina, el Francesc i el Joan un nen de música.. el Joan ha caigut pero no s’ha fet mal ni ha plorat i ha continuant jugant. Al final han guanyat els profes….
  Doncs apa un peto a tothom!!!

 3. Marta mare Júlia taurons

  Perdo,perdo… el Joan no es un nen de música, es el PROFE de música…cuide-lo ehhhh que en sap moooolt aquest noi de música, nomes cal mirar el bloc de l’escola… guaaauuuu..
  Petons i mes petons

 4. Sònia Lozano Regué

  Hola, L’Oriol també estava encantat amb la gimcama. Esperem que el profe de música no s’hagi fet gaire mal. L’Oriol s’ha esperat amb tota la cara pintada perquè jo veiés el que li havien pintat. Estava molt content i també està molt nerviós perquè demà ja és l’últim dia i li donen les NOTES!!!

 5. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola noiess!!

  primer de tot LUCIA m’ha agradat moltíssim! ho tinc ja posat a casa meva en un lloc on ho pugui lluir molt! jeje moltíssimes graciess!!ha estat un gran regal per a mi…:) estic molt trista pero alhora molt contenta de haver compartit molts moments amb els vostres fills i haver vist com creixen i com aprenen al llarg d’aquest curs.

  MARTA I SONIA, el profe de música és el JUANJO i no, no li ha passat res! jejeje hem jugat més mestres…d’infantil hem jugat JO, ALBA I ANNA( son de P5) no hi podiem faltar en representació d’infantil! jeje i…siii hem guanyat 5-1….jajaja

  S’ho han passat d’allò més bé fent la gimcana, ja us posarem fotografies! un petonasssssss!! 🙂

 6. Marta mare Júlia taurons

  Pero bueno: 5-1!!!.. quina pallissa, pobriçons!!! Per que era 6è contra profes, oi?
  No us fa vergonya???: abussiques (no es deia aixi quan erem petits) ja, ja…. es brometa….;-)
  Per cert, avui la Júlia estava com una moto brummmm, brummm… mai l’haviem vist tant nerviosa. Crec que la gimcana l’ha emocionat massa.
  Apa petons

 7. Silvia V.svazque6 Post author

  Marta, no et pensis eh…que eren molt bons!!dominaven molt millor la pilota que nosaltres, ja que..basicament corriem amunt i avall del camp jajaja però la nostra portera era bona! molt bona i els parava tots! jajajaja
  Es normal que la julia estigui nerviosa, ja que aquests dies tot es fora de la rutina diaria i quan els treiem de la rutina i fem coses diferents , i encara més coses que son festa i xerinola…ells ho noten i molt. A més a més ja saben que demà s’acaba l’escola, arriba l’estiu, les vacances…tot plegat…

  un petó!

 8. Marta mare Júlia taurons

  Ala, ala: no hem diras que heu posat a la Carina de portera, ehhhh, JA, JA, JA…. aixi qualsevol guanya!!! Sense treure merit als jugadors es clar… ara que penso, si jo no en tinc ni idea de futbol!!! JA, JA,JA…
  Bé us deixo de donar la vara per avui…
  Suposo que la Júlia avui tb. estava nerviosa pq era el cumple de la mami i m’he permes el gran luxe de sortir abans de la feina i anar-la a buscar al menjador per anar a fer un gelat plegades (entre dones, vaja)
  Apa petons, per ser el penultim dia m’ho estic passant d’allo mes bé amb el bloc… com sempre…

 9. Silvia V.svazque6 Post author

  noo la portera ha estat la Anna, mestra de 4rt! jejeje La carina tambe corria amunt i avall com jo! jajaja I els gols ho confeso…els han marcats els nois! jaja
  per cert…FELICITATSSS!!! espero que hagis tingut un bon dia d’aniversari doncs! i es clar la Julia staria molt contenta avui 🙂

  un peto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *