Comencem la jornada continuada

Us recordem a tots que DEMÀ DIMARTS 9 DE JUNY comencem la jornada continuada. Per tant entrarem a les 9 com sempre i sortirem a les 13 h. Els nens que es queden al menjador els recolliu a les 15 hores, excepte els que es queden a extraescolars.

Ja s’acosta l’estiu, el final de curs, la diada a l’escola, els acomiadaments….quin mes més intens i quanta feina estem fent tots plegats a l’aula. Ja ho veureu ja!!

__________________________

16 thoughts on “Comencem la jornada continuada

 1. Marta mare Júlia taurons

  A aquelles mamis que fan servir el menjador:
  El dia 22 i 23 també hi haurà servei de menjador. El menú del mes de juny té nomes fins el dia 19 per error.
  Petons

 2. Sònia Lozano Regué

  Ja ens queda ben poquet, ahir ho contava amb l’Oriol i queden ja avui 9 dies d’escola!!! Mare meva com passa de ràpid el temps!!! Agrair-vos una vegada més a totes les profes la feina que féu amb els peques, a totes les mamis i papis que han anat participant en el bloc i que per tant han estat una part important també perquè el bloc continués. Gràcies a tots/es!!!! Bones vacances a totes les mamis, en especial a la Marta, Montse i les mamis de pingüins.

 3. Silvia V.svazque6 Post author

  Si…ja queda molt molt poquet..Sembla mentira, oi?!! Almenys a mi se m’ha passat el curs molt ràpid, senyal que estava bé! jeje Per cert Sonia…no et despedeixis ja del bloc ehhh que a l’estiu continuarà…jeje!! A tu t’hem d’agrair molt ja que dia rere dia has participat al bloc i aixó ha fet que ens motivessim molt per seguir endavant!! mil gracies!!

  Silvia

 4. Sònia Lozano

  Tú tranquil.la Sílvia que a l’estiu em tindràs informant-te de tot el que suceeix amb l’Oriol, ji,ji. Ja saps que sóc constant!!!!!!

 5. Jose

  Ei,Ei…jo també miraré el bloc durant l’estiu,així que no us digueu adéu tan aviat. Esperem que entre tots continui actiu… ens explicarem com va l’estiu, i que fan tots els vostres fills

 6. Sònia Lozano Regué

  Així m’agrada Jose, que no perdis el ritme a l’estiu perquè t’esperem a P5, ji,ji. Per cert, podeu recomanar algun quadern de cara a l’estiu pel peque??

 7. Marta mare Júlia taurons

  Vam començar el curs sabent que seriem taurons i que hauriem de fer un projecte. Jo vaig pensar: quin animal mes lleig, podriem ser dofins i un projecte amb 4 anys, mare meva…
  El curs ja s’acaba i haig de dir que ens ho hem passat MOLT bé fent el projecte i ens han arribat a agradar els taurons!!!
  P4 ha estat especial, hem fet amics nous, hem disfrutat molt del dia a dia de l’escola gràcies al bloc. Quins pops mes macos al carnaval, quin entusiasme la vella quaresma…
  Vull agrair a tots els mestres de P4 l’entusiasme i esforç que han fet:
  Carme, quins tallers mes emocionants. Per la Júlia era fer màgia.
  Sílvia de música, la cançó dels pirates es molt divertida
  Carina, la Júlia venia entusiasmada pq havia jugat a basquet a l’escola
  Irene, Irene, aiii que la Júlia està entusiasmadissima amb l’anglès!!! Em pregunta coses com: mama com es diu pit, o com es diu rentar-se les dents en angles. Bé, ja ens explicaras el secret…
  I com no a les tres super tutores que han portat un nivell tan homogeni entre les tres classes i no una competició com avegades sol passar.
  Tan debó a P5 tinguem el mateix equip de tutores i mestres. Seria genial
  Petons a tothom

 8. Jose

  Moltes gràcies per tot, esperem que us agradi els projectes de la classe, ja que properament els donarem. Així veureu, quanta feina que han fet els vostres nens i nenes. Els hi comentaré a totes les mestres que llegeixin el teu missatge.Una abraçada!

 9. Silvia V.svazque6 Post author

  Quina manera de alegrar-me el dia Marta…llegir aixó de bon matí no té preu! jejeje Com diu la Jose, gracies per tot i….la setmana vinent tindreu a les vostres mans l’esperat projecte! Ja veureu…us sorprendreu del que han arribat a fer! a mes a més si els pregunteu coses sobre l’animal de la classe, veureu que en saben un piló! Un petó!!

 10. Sònia Lozano Regué

  Marta quanta raó que tens. Em sumo al teu comentari. L’Oriol aquesta setmana tot emocionat em dèia: mama ja hem acabat el projecte de pingüins, és una passada com dibuixa els pingüins (els dibuixa millor que jo) i tot el que arriba a saber, on viuen, que mengen, etc.etc…. Ja queden set dies de classe!!! La compte enrera comença.

 11. Jose

  Doncs si sònia, a més a més, veureu en el projecte l’avaluació inicial, un dibuix, i un altre dibuix a final del projecte. I també veureu unes preguntes com a avaluació final. Aquestes preguntes s’han fet a cada nen una per una, perquè així es veu què ha après sobre el projecte. Molts se’n recorden de moltes coses, tot i que hi ha molta informació donada, nosaltres volen que aprenguin una base. Es clar que com més coses saben millor!!

 12. Sònia Lozano Regué

  Ah, molt bé. Ja tinc ganes de veure el dibuix inicial i el final del projecte. Segur que ha millorat!! És una passada com aprenen, vam estar veient el quadern que van portar divendres i mare meva com ha evolucionat amb l’escriptura. Avui està molt content perquè ha anat a la platja (encara no hi havíem anat aquest any) i ja em dèia mama quan vagi al cole dibuixaré la platja i li diré a la Jose que he anat a la platja amb el papa, la mama i els cosinets.

 13. Marta mare Júlia taurons

  Hoooooola,
  la familia “blancolor” tb. ha anat a la platja avui per primer cop. A la mami li fa panic cremanar-nos amb el sol i per aixo utilitzem factor 45. Anem o a les 9 i a les 12 ja hem tornat a caseta o a partir 6 de la tarda. La mami ara pensa molt en el seu pare i en la raó que tenia quan la portava a la platja i: vinga crema, vinga crema… malgrat, llavors pensava “quin papi mes pesat que tinc no em deixa jugar”
  Hem portat al Koen per primera vegada i li feia por l’aigua. L’aigua estava freda i la Júlia i el papa s’han ficat de la mà i han anat lluny.
  Pels que som de la gran ciutat això es com estar de vacances!!!
  Petons a tothom

 14. montse

  montse mare pau p4b

  quins comentaris mes tristos que he llegit avui!!! 9 dies dieu!!!
  bueno bueno quin cap de setmana de platja que heu tingut. Vaig trucar el dissabte a la sonia i eren a la platja .oriol estava super content. nosaltres vem anar al camping i vem anar amb el cotxe a fer 4×4. No erem molta colla (normalment som uns 30-35) aquesta vegada erem 10. I vem anar a caminar amb un cami que es diu ” el cami de la creu” es molta estona camiant i el pau anava el primer de tots (era l’unic nen )ven veure com un tractor agafa la palla i la premsa(bales de palla) i com la maquina que porta enganxada les treu pel “cul” deia el pau que feia caca el tractor.Vem anar amb cotxe a buscar capgrosos i els vem portar fins al camping per observarlos. El pau deia que segurament menjaven el mateix que els cavallets PLACTON, CRUSTACIS I PEIXOS PETITS. Semblava un homenet parlant. El projecte!!
  Encara hem resigno a despedir-me de tots/es i a fer balanç de tot el curs!! a l’estiu tambe hem conectare, pero la segona setmana de agost imposible ja que anirem d’acampada lliure i no tindrem ni tele ni ordinador. no se si podre aguantar. Aquets dies us explicare la aventura que estem preparant per les vacances. AH !! diumenge si que anem a l’escola a jugar amb tots/es

  petons

 15. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Montse,
  Doncs si…queda poquet. Avui hem tornat a comptar tots plegats quan quedava i tots deien: que poquet!! (amb la boca oberta jajaja). El Pau ja m’ha explicat que ha anat al camping i que ha anat a una font…! Està molt bé tot el que feu, al Pau li agrada molt i ho explica amb molt entusiasme!
  un petó

 16. Blanca mare Dídac

  Hola,s’acaba i veien els comentaris de les mares realment crec que tenen raó. El Dídac ha canviat aquest any, s’ha fet gran.A la classe dels pinguins s’ha format un grup gran i molt maco de nens i pares i aixó val la pena de conservar-ho.Espero que a l’estiu ens anrm veie.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *