Els nostres projectes

Hola a tots/es!

Com ja heu pogut veure…avui ja han portat a casa el projecte. Quines ganes tenien d’ensenyar-ho a casa! Haureu vist que han treballat moltíssim i…han après moltes coses noves sobre el seu animal del projecte. La veritat es que n’hem tret molt de profit, tant els nens com les mestres!

Un dels aspectes que ajuda als infants a identificar-se amb la classe, és treballar entre tots  el nom que ens dona una identitat com a col·lectiu al llarg de tot el curs. En aquest cas les mestres van decidir que serien la classe dels “pingüins, cavallets de mar i taurons”. Un cop va començar el curs tots plegats ens varem adonar que no sabíem gaire cosa d’aquests animals i ens varem engrescar a iniciar-nos en la recerca d’informació sobre els tipus de pingüins, cavallets de mar i taurons que hi al món, com s’alimenten, com respiren, com neixen les cries,on viuen, etc.

Esperem que us hagi agradat la feina que han fet el vostres  fills/es.

23 thoughts on “Els nostres projectes

 1. Sònia Lozano Regué

  Quina passada el projecte!!!Ha quedat fantàstic!! Tot orgullós m’anava ensenyant tots els treballs fets. Els països on viuen els pingüins, el pingüí emperador, etc..etc… Felicitar-vos pel projecte!!! Quines fotos més xul.les!!! I com ha millorat a escriure el nom de pingüins, a l’inici l’escribia malament,la s era un 2 etc… i ara finalment l’escriu perfecte!!! Enhorabona per la feina feta!!! FELICITATS NOIES!!!

 2. Marta mare Júlia taurons

  He estat mirant el projecte amb molt carinyo. M’han impressionat varies coses: les fotos de grup per projectes; que us hagueu basat en els projectes que han presentat els nens per extreure idees a l’hora de fer les fulles de treball sobre cada tema (es aixi, oi?); que els hagueu fet una avaluació final i un dictat!!!
  Resumint que només us puc dir que estic MOLT impressionada de la currada que us he fotut les mestres i podeu estar ben orgulloses per que ha tingut el seu fruit. Ara tenim uns experts en taurons.
  FELICITATS a les tutores, pero com a bona mami tauro, felicitats especialment a la Sònia.
  Petons

 3. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Marta,
  Com tu dius, el projecte es basa en tota la informació que cada grup d’investigació porta a l’aula. A partir d’aquí treballem la pregunta i bé, en funció de la mestra també s’aprofita per treballar altres aspectes relacionats. L’avaluació inicial i final del dibuix ens serveix per veure com ha millorat el dibuix i la noció que tenen de l’animal abans de començar el projecte i un cop acabat. I per últim l’avaluació final, cada mestra pregunta nen per nen cada pregunta i escriu el que ha contestat, de tal manera que així podem deixar constancia del que ha après. I com tu dius la majoria s’han convertit en experts en taurons, pinguins i cavallets de mar.. Ara en saben molt…moltíssim! jejejeje
  Un petó

 4. montse

  uau!! quina passada!!!
  nosaltres no l’hem pogut mirar molt be. Nomes l’hem fullejat per sobre Avui hem tingut un susto amb el Javi (pare del pau) ha tingut un accident laboral. Es ferrer i s’ha tallat la cara amb una mola (eina de tallar ferro) i porta un munt de punts a la cara. Ha sigut un susto i el pa

 5. montse

  el pau ha estat mes penent del seu pare que de ensenyar-nos el projecte. Ara esta dormint i estem aprofitant per mirarlo nosaltres. Uns centimetres mes avall i ves sigut lamentable. Be no us vull amoinar. parlem del projecte.
  Les fotos, com escriu, evaluació final. M’ha dit que l’ultim dia tindrà una foto de tota la classe i que sortira la silvia. Aixi mama d’aquesta manera la podrem veure sempre .
  petons per tot/es

 6. Silvia V.svazque6 Post author

  Ostres Montse, espero que estigui bé i es recuperi aviat. EL pau es un nen molt patidor així que imagino que haurà estat hiperpendent del pare….pero segur que quan se li passi el susto us explica tot molt detalladament, això no ho dubto en el pau que fa dies que hem pregunta quan s’enportaria el projecte a casa. I lo de la foto…ja veig que no se’ls oblida dir-vos res, jaja! ja ho veureu ja..

  un petonas i anims pel Javi.

 7. Sònia Lozano Regué

  Jolín Montse,

  Vaya ratxa que portem!! Avui et truco a veure com segueix. Vaya susto!!! Espero que estigui millor i ja parlarem.

 8. Marta mare Júlia taurons

  Hola Montse,
  quin susto aixo del Javi!!! Molts petons i cuideu-vos molt tots tres.
  Molts anims i una SUPERMEGA ABRAÇADA

 9. Blanca mare Dídac

  Hola Montse,
  de part del Xavi i meva desitgem que el Javi es recoperi ben aviat.
  Avui he vist el projecte i m’ha agradat moltissim,el Didac m’ho anava explican tot molt nerviós i molt orgullos del que havien fet ell i els seus companys.Felicito a totes les mestres per la feina que heu fet.Adeu.

 10. Jose

  Per la Montse, mare del Pau:
  Hola Montse, espero que ja estiguis més tranquila, quin susto. Molts ànims pel Javi i per tots vosaltres, esperem que es vagi recuperant bé. La veritat és que la Sílvia i jo, et vam trobar a faltar el teu comentari perquè tú ets de les primeres en comentar les coses, però també vam dir que segur que no havies pogut, es clar no ens imaginavem aquesta raó. Molts ànims i petons, i si necessites alguna cosa, aquí estem per ajudar-te. Una abraçada.

 11. Silvia V.svazque6 Post author

  Jeje Montse , es veritat…justament ahir comentavem jo i la Jose..que raro que la Mare del PAu no hagi dit res del projecte..el primer que vaig pensar va ser que lordinador t’hauria deixat penjada..Bé el Pau avui ja m’ha explicat, i ja li he dit jo que segur que es cura aviat, i desprès m’ha dit que avui us ensenyaria tot! Ssegur que ho ha fet…perque es molt complidor amb la seva paraula. Anims i…a cuidar al JAvi!!
  un petó

 12. silvina esteban

  gracias a todas y todos por haber realizado un proyecto tan educativo y didactico. es muy importante escuchar a los peques relacionar lo que aprenden en el cole con lo que ocurre cada dia.
  ilda a disfrutado mucho todo el curso y sus papis estamos contentisimos.
  sentimos mucho lo del papa de pau, deseamos que se recupere pronto.
  bstos a todos.

 13. Silvia V.svazque6 Post author

  Silvina! me alegro que te hayas animado a participar ren el bloc!! Ilda ha cambiado mucho des de el principio de curso y cada vez se la ve mas feliz y disfruta mucho mas en el aula! Me alegro que os haya gustado el trabajo que hemos hecho con vuestra hija. Ellos han sido los investigadores del proyecto!! Y con vuestros trabajos…todo ha sido posible.
  Un bso.

  Silvia

 14. montse

  hola a totes. Moltisimes gràcies pels anims. Estem mes tranquils , sobretot el pau que cuida molt al javi. Avui ha pogut venir a buscar el pau a la 1 i ha n pogut dinar tots dos junts. Es una farida escandalosa perque son molts punts a la cara i estan amb una zona delicada.
  Parlant les dues de mi!!!eh!! Dons si, ahir ens va ensenyar el projecte QUINA PASSADA. Com canviem del principi de curs fins ara. El pau esta molt orgullos i com si fos un viejete ens explicava i el javi i jo ens miravem i reiem per sota del nas.

 15. montse

  Ah!! us faig sapiguer amb tot/es que aquets dies es la festa de sant pere a baix a mar Comença avui 19 i dura fins el 4 de juliol(XXXIX SETMANA DEL MAR DE VILANOVA) es una festa molt important sobretot pels mariners, en la qual fan molts actes l carrer.
  dema a la tarde fan al final de tot de la rambla de la pau (rambla principal a baix de tot) a les 17:30 tallers de maquillatge infernal, toc de tabals, malabars. es diu LA TARDE INFERNAL i es molt xulo. a les 18 hores alla mateix concurs infantil de dibuix. 18:30 concurs d’all cremat (menjar molt mariner) davant de la casa del mar.I al vespre a qui li agradi el foc 22hores correfoc que surt de la plaça de la marina. Bueno aquets dies us anire iformant de les activitats. Es una festa de barri pero es el barri on trevallo i m’he criat i ha viscut el meu avi tota la vida. bueno el diumenge ens veurem al cole. petons a tots/s i us torno a agrair les moltes d’afecte amb nosaltres . gracies

 16. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Montse,

  Parlavem de tu pero bé eh! jeje perque ets de les mamis que parlen sovint al bloc!!! així que aixó es bonissim! Sii avui el pau estava content perque ha vingut el pare…quina il·lusió al veure’l. Me’n alegro que estigueu ja més tranquils…i sobre la ferida..espero que poc a poc es vagi curant i tot torni aviat a la normalitat.
  Com tu dius, canvien molt del principi al final…es molt important fixar-se en els canvis i l’evolució que fan en el traç, en els dibuixos…bé, tot en general!
  El projecte es “una passada” gracies a la vostra col·laboració! un petó

 17. Marta mare Júlia taurons

  Hola a tots/es,
  Montse me n’alegro molt que el Javi estigui millor i que el Pau i tu estigueu mes tranquils.
  La Júlia el primer que m’ha dit avui es que haviau fet una festa pero no sabia per que… que haviau menjat patates, palitos i alguna cosa que no se’n recordava que era. Ara ja ho se: formatge…
  Bé, ja s’apropen les merescudes vacances. Nosaltres aprofitarem els 15 dies que coincidim tota la familia per anar com cada estiu a visitar als avis i aquest any amb una il.lusio especial per que celebren els seus 50 anys de cassats!!! Sí, si. I tenen unes ganes bojes de veure els nens!!! Veurem les gallines de l’avi, els cavalls petits de la veina del costat, si no plou disfrutarem del hort dels avis i anirem al zoo i a visitar una granja… Ai quines ganes que tenim… pero sobre tot de veure els avis que ens els estimem mooooooooolt…
  Molts petons a tothom

 18. Silvia V.svazque6 Post author

  Marta,

  Ahir a l’escola vam celebrar alguns aniversaris dels nens que van neixer a l’estiu, i llavors van portar coques que ens vam menjar abans del pati. Just desprès del pati, les mestres vam preparar al passadís unes taules amb patates, ganchitos, olives, formatge, palitos…etc per a poder celebrar el final del curs. Ho vam fer ahir ja que la setmana vinent només tenim 2 dies de classe, i el dilluns és el dia d ela gimcana de psicomotricitat i dimarts es el comiat final que fem tota l’escola, llavors no tindriem gairebé temps per dedicar el temps necessari. Tots s’ho van passar molt bé, i no se d’on treien tanta gana!!! amb tanta coca, i tantes patates…jajaja

  un petó

 19. Sònia Lozano Regué

  Hola,
  L’oriol ahir estava encantat perquè havia fet un “pica pica”, això dèia ell. Mama,mama a l’escola hem fet un pica pica i saps que es necessita per fer-lo?? fuet, patates, olives i palitos amb foramtge!!! Nosaltres aquest any dubto que podem anar en lloc, perquè el papi de l’Oriol encara va coigejant i tot i que li han dit que va millor la cosa, com a mínim té per un mes i mig més perquè pugui caminar amb normalitat i 6 mesos perquè pugi còrrer. Pero paciència i aquest any vacances a Vilanova. Sort que tenim platja i si fa bo hi anirem sovint. Quina passada l’àlbum de tallers!!!!! Bé, petonets!!!

 20. Jose

  Sònia, lo del Pica-pica, va sorgir sense més, llavors vam aprofitar per explicar el que era, i vam dibuixar i escriure, entre tots i a la pissarra, el que es posava de menjar, des de patates, olives, fuet… fins i tot algun va dir calamars i patates braves, pero, es clar, d’això no vam posar nosaltres. Vam riure molt i va ser una manera diferent de treballar paraules. Una abraçada.

 21. Sònia Lozano Regué

  Doncs Jose, l’Oriol estava entusiasmat amb el pica pica. I fins i tot dèia: mama i jo he escrit pica pica. Em va fer molta gràcia com m’ho explicava!!!!

 22. montse

  avui hem anat al cole per la diada. i a estat molt be. El pau s’ho ha passat molt be. Hem fet cua per pintar la cara i despres hem estat força estona jugant a basquet. El pau li agradava molt botar la pilota i jo li prenia com si estiguesim jugant de veritat a basquet. ens ho hem passat molt be. hem estat molt be. Dos dies dos. ole ole.

 23. Silvia V.svazque6 Post author

  Me’n alegro que anés molt bé la diada de l’escola. Segurament avui tots els que hi van anar m’ho explicaran amb tot tipus de detalls…tot i que avui a l’escola és un dia mogut..gimcana de psicomotricitat per als d’infantil, partit de mestres amb els de 6é que marxen de l’escola….bé, intentarem fer el poc que queda allò més agradable possible. Y si..2 dies només 🙁 quina pena!

  un petonàs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *