BON ESTIU

Esperem que gaudiu de l’estiu i de les vacances!! Que s’ha d’aprofitar al màxim. El bloc romandrà obert i així podeu anar comentat les vostres vacances amb la  resta de pares i amb les mestres.

un petó molt fort

67 thoughts on “BON ESTIU

 1. Sònia Lozano Regué

  Bueno, bueno noies ja ha arribat el dia demà de bon matí ja marxem. L’Oriol està molt nerviós. Té moltes ganes de marxar. Quan arribi ja us comentaré què tal a la casa rural. Són poquets dies però suposo que suficient per desconectar una mica. Bé petonets a totes i fins la tornada!!. Per cert,un dubte, l’Oriol volia fer sumes i li he ensenyat però no sabia com les tracteu a l’escola, jo li he fet que faci pals i sumi, però em podríeu assessorar com ho féu a l’escola?? Em fa por ensenyar-li diferent i que sigui pitjor, però s’ha posat tan tossut que li he fet així. Gràcies!!

 2. Jose

  Hola a totes:
  Noies, això s’acaba, fem el compte enrere i nosaltres estem a punt de preparar el nou curs. Espero que tots esteu bé, passant molta calor, això sí. De seguida us començarem a donar notícies del nou curs…. Un petonet a totes…

 3. Sònia Lozano Regué

  Hola!!
  Sí Jose això ja s’acaba. De fet jo ja començo dilluns, quina mandra!!! Avui mateix hem arribat de la casa rural, l’Oriol ha disfrutat moltíssim amb l’entorn i jugant amb els nens/es que hi havien a la casa. Tota una experiència això de la casa rural, no havíem anat mai, i la veritat que és força diferent que a lo típic d’hotel. L’Oriol ja té els llibres i les bates, i ja el vaig mentalitzant perquè crec que la tornada li serà dura. Bé, petonets i fins molt aviat!!!

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola sonia!
  lo de la casa rural està també molt bé, jo hi he anat algunes vegades i es una altra manera que a mi almenys m’agrada, i si a més a més dius que l’oriol s’ho ha passat bé…és lo primordial.
  El nou curs ja comença i jo encara sense destinació…:(:(:( demà comencen a repartir escoles…quan sapiga alguna cosa ja us informaré!
  cuideu-vos molt! un petonas

 5. Sònia Lozano Regué

  Doncs sí Sílvia, lo important és que l’Oriol ha disfrutat molt i nosaltres veient-lo a ell doncs també. A veure si tens sort. Des de casa de l’Oriol t’enviem tota la bona sort que et mereixes. Ja ens diràs. Per cert, us vaig comentar en un missatge el tema de les sumes, m’ho podríeu aclarir?? és que em fa por liar-lo més i està molt tossut amb el tema de les sumes. GRÀCIES!!!

 6. Marta mare Júlia taurons

  Hooooooooola,
  la Júlia ja te ganes de tornar a l’escola amb els llibres nous…. i sobre tot sapiguer quin animal de la selva sera: jo he dit que potser una girafa, o un hipopotam i la Júlia diu que podria ser un lleo o un tigre… la tieta diu que un cocodril o un tigre o un mico… aiii aquesta tieta.
  La mami no en te tantes ganes de que comenci l’escola 🙁
  Per cert, sabeu si la Sònia estarà a p5 amb la Júlia i els altres nens???
  Mooooooooooooolts petons i abraçades!!!!

 7. Jose

  Hola Marta, ja tornem a la feina…. suposem que la Sònia passarà amb el mateix grup a p5, però la última paraula la té la direcció de l’escola i sempre pot haver-hi canvis inesperats. No et preocupis que de seguida que la propera setmana ho sapiguem, us donarem les notícies noves. Al igual que el nom de les classes, encara no està del tot clar. Dóna molts records a la Júlia, doncs no ens hem vist cap vegada aquest estiu pel carrer, i això que jo he sortit molt… Una abraçada ben forta.

 8. Marta mare Júlia taurons

  Hoooola Jose,
  moltes gràcies per la info!!! Bé, com se que la direccio de l’escola es bastant raonable dono per fet que passarà amb el curs, no se m’acut cap rao pq no fos així 😉 Tu suposo que continuaras amb els pingus, oi?
  La Júlia té molt clar que sera un animal de la selva… pq ho va dir la Sònia i el que diu la Sònia va a missa!, je, je…Està d’un capficat amb apendre lletra lligada que no veu res mes!!!
  Ahir ho parlavem amb el Wim que no em vist a ningu aquest estiu… pero bé, al juliol vaig tenir massa massa feina i al agost entre que vam estar fora i despres feia massa calor per sortir….
  Bé disfruta dels últims dies de vacances…nosaltres hem fet 15 dies de vacances en familia a belgica i despres les vacances “cangur” com jo els hi dic: una setmana papi, una setmana mami……
  Apa mil milions de petons i també per a l’Irene.
  Fins moooolt aviat!!!

 9. montse

  montse mare del pau
  hola a totes!!! ja som aqui. Quin munt de dies!! Com us ha anat aquest estiu? nosaltres com ja us vem explicar vem anar a una acampada a un parc natural del pirineu aragones. Sense ordinador, sense aigua calenta , sense llun …oh! pero hen ho hem passat molt be fent excursions per la montanya. La temperatura que teniem era força fresqueta ( 15 graus menys de dia i per la nit ni us explico) han estat dies durs ahir per fi vaig secarme el cavell amb secador!!!
  Be comencem p5 suposo que ja ens direu mes o menys que tenim que portar a part dels llibres ( got, tovallola, bata..) Que podem portar moxila??
  Silvia sobretot diguem que tornes al POMPEU!!!
  Sonia el pau trova a faltar molt a l’oriol. Aquesta setmana et trucare per quedar . Fins i tot s’ha endut la foto del oriol de nadal i la tenia posada a la capçalera de la tenda. Sort que la vas plastificar!!!

  bueno petons i records a tots/es

 10. Sònia Lozano

  Hola Montse,

  A veure si ens truquem. Li he dit a l’Oriol que el Pau el trobava a faltar i ell diu que també, i que aquesta mateixa nit el truquem perquè l’Oriol vol explicar-li a la granja on ha anat. Bé, Montse ens truquem. Petonets!!!

 11. Sònia Lozano

  Què sabem ja destí de Sílvia?? Déu ni do!!! Les classes ja s’inicien el dia 14 de setembre i encara sense saber-ho?? Com ha d’anar bé així un país?? Bé, espero que la sort que t’hem desitjat hagi donat els seus fruits i aviat ens donis una bona notícia!!!!!. Per cert, la bata cal que la portin el primer dia d’escola?? I la del menjador l’han de portar??

 12. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sonia,

  Doncs NO, encara NO tinc destí :(:( ja estic molt molt nerviosa….cda vegada funciona pitjor la cosa..la setmana passada em vaig quedar a 5 números per a que em donguessin alguna cosa…Dilluns tornen a repartir escoles a veure si tinc sort, perque aixó es com la loteria…un número i a esperar a que decideixin que donar-te i on enviar-te..
  Moltes gracies per tot igualment, en quan sapiga on vaig a parar no patiu que us ho diré sense falta…sigui on sigui…tot i que em sembla que no ens veurem les cares pel pompeu…:(
  una abraçada molt molt forta

 13. Sònia Lozano Regué

  Déu ni do. Em sap molt de greu. Esperem les teves notícies a veure on et destina la sort!!!! Molts petonets

 14. Blanca,mare del Dídac

  Hola,soc la mare del Dídac i com heu pogut veure no he tocat l’ordinador en tot l’estiu,peró comencem el nou curs i ja tornem a ser aquí.El Dídac ja te ganes de comenÇar i jo també.Aprofito per dir que us animeu a portar els nens a piscina i a alguna extraescolar.
  Petons i ens veiem d’aquí pocs dies.

 15. Sònia Lozano

  Quina sort Blanca!!! l’Oriol no vol sentir a parlar de començar l’escola, ja veurem quin paper fa dilluns. Potser em sorprén,però diu que ell vol seguir a casa i que no vol anar al cole.

 16. Sònia Lozano Regué

  Hola,

  Ja mateix a l’escola. Un dubte que tinc: poden portar motxila aquest curs??? Per cert, he vist que estan penjades les reunions a la web de l’escola, però les de P5 no ho posen, que sabeu les dates??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *