L’AQUARIUM DE BARCELONA

Divendres 14 de  Novembre vam anar tots els alumnes de P4 a l’Aquarium!!!

Desprès d’esperar l’autocar, col·locar-nos els cinturons i guardar les motxilles….el nostre viatge va iniciar-se!! Vam anar fins a la ciutat de Barcelona!! Que lluny!!

Un cop vam arribar a l’Aquarium…l’aventura va començar només entrant per les portes. Hi havia tants animals, tantes coses que veure i aprendre, tots ens vam quedar bocabadats amb el que veiem, amb el que ens explicaven……una gran vivència i aventura!!

Vam veure animals del mar mediterrani i del mar tropical!! Son molt diferents, ja que els animals del mar tropical son de colors més bonics, més vius i més alegres!!

 Pero el que més ens va agradar es que vam poder veure: PINGÜINS, TAURONS I CAVALLETS DE MAR!! Que son els animals que ens identifiquen a l’escola.

                                                                        

Mireu, aquestes son algunes de les fotografies dels animals que vam veure. Les altres fotografies on sortim tots nosaltres…les penjarem proximament a la web de l’escola, i des d’aquí farem un enllaç!! CLIKEU AL DAMUNT….MIREU-LES I COMENTEU-LES!!

PINGUINS //  Hi havia una peixera gran amb molts pingüins, alguns nedaven, altres estaven quiets, altres jugaven entre ells….nosaltres vam poder tocar un troç de gel! Quin fred que fa on estan els pingüins.

TAURÓ // Vam veure molts tipus de taurons. Quan vam passar per un túnel els taurons ens passaven pel damunt, pel costat….quina por! Son molt grans! I tenen unes dents….ben esmolades!

CAVALLETS DE MAR // Vam poder veure diferents tipus de cavallets de mar, i alguns eren bastant diferents als que estem acostumats a veure. N’hi havien de varios colors, tamanys…i fins i tot vam veure cavallets de mar mascles (els pares) amb cavallets de mar a la seva panxa. Ens va fer molta gracia!!

MAR TROPICAL // Ens van explicar que veuriem peixos del mar tropical, que eren molt diferents als del mar mediterrani. Eren peixos amb colors molt vius i variats. Per exemple vam veure el peix pallasso (el que coneixement com el Nemo) aixó si que ens va agradar!

ANGUILA // Ens va agradar perquè era molt gran i semblava una serp molt llarga.

MAR MEDITERRANI // També vam veure peixos del mar mediterrani. Eren peixos amb colors foscos i molt apagats, semblava un mar molt més trist. Vam veure alguns dels peixos com els que estem acostumats a menjar: llenguados, pops, dorades, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *