Acomiadament

Ja ha arribat el dia…semblava que faltava però el dia 23 de Juny ja està aquí. Avui és el dia de l’acomiadament…un dia que a l’escola intentarem gaudir-lo al màxim tot i que a la 13 hores…algunes mestres s’han d’acomiadar fins al setembre i altres….mai se sap fins quan.

Avui els vostres fills/es cantaran una cançó nova que els agrada molt, acomiadaran als de sísé que marxen de l’escola…i faran una mica de festa.

MIL GRACIES PER TOT. un petò

3 thoughts on “Acomiadament

 1. Sònia Lozano

  Doncs quanta raó, sí finalment ja s’ha acabat. Que dur ha de ser per vosaltres, acomiadar-vos sense saber si al setembre us veureu o no.Pero bé, sempre us queda el consol que podeu quedar i fer la xerrada. Aquest vida s’ha de mirar en positiu perquè si nó estem llestos!! “siempre positivos”. Quina enveja que em féu, ja vacances a mi encara em queda tot el juliol!!

 2. Marta mare Júlia taurons

  hola noies,
  tinc una pregunta una mica simplona.
  La Júlia vol jugar a: “si jo tinc 2 i tu tens 3 i et dono 1 quantes en tens?”
  Jo voldria saber com es l’ordre correcte, es a dir, començem si jo tinc 2 o si tu tens 2… i també fins a quina quantitat podem arribar… Suposo que ho heu fet a classe i no la vull liar…
  Gràcies

 3. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola MArta,
  ja trobava a faltar algun comentari al bloc! jeje sera complicat desenganxar-se d’ell!!
  Preguntes sobre els problemes i calcul mental..doncs l’ordre no té importancia i la quantitat doncs…hem treballat basicament fins el 5 però tot i això pots afegir algunes quantitats més sempre i quan sigui fàcil.
  A la classe ho feiem ja fos amb problemes escrits que feiem amb dibuixos, i també en forma de calcul mental.

  un petó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *