Començem el Juny

Hola a tots/es!

Ja hem començat el Juny i amb ell…comença la recta final de l’escola. Ens queden poques setmanes, tot i això hem d’aprofitar al màxim el que ens queda. Recordem que la setmana vinent (dimarts) comencem la jornada lectiva de 9 h fins les 13 hores.

Salutacions

22 thoughts on “Començem el Juny

 1. Marta mare Júlia taurons

  hola a tohom,
  avui hem tingut consell escolar i us informo de les coses mes importants. Si voleu mes infomacio: marta1246@yahoo.es
  – Les classes començaran el dia 14/9 i acabaran el 22/6
  – La sala de racons es fara nova (finestres, terra…)
  – L’AMPA posara per l’any vinent un pont al pati d’infantil i una aranya (tipus la que hi ha a la plaça charlie rivel) al pati de darrera on juguen els de primaria
  – Gràcies al AMPA l’any vinent tindrem un xandal mes maco i mes bé de preu. 🙂
  Encara no se sap el dia que s’haura d’anar en patinet a l’escola pero sera aviat i en dia escolar. Ho sabrem aviat.
  Com la la Noemí, també us animo a venir el dia 21 a la festa de l’escola que sembla serà tan xula com la de l’any passat.
  PETONS A TOTHOM

 2. Sònia Lozano Regué

  Moltes gràcies Marta per informar-nos de les decisions que es prenen en el consell escolar. A veure si demà ja pot venir l’Oriol a l’escola.

 3. Jose

  Gràcies Marta per la informació del consell escolar, aprofitem tots aquest espai per estar el més informat possible.

 4. Marta mare Júlia taurons

  De res noies, nomes faltaria, es tracta de que la gent participi i es faci l’escola seva, mes nostre. Al cap i a la fi es la segona casa dels nostres fills/es.
  Aprofito per dir-vos que segurament anirem el diumenge 21 a l’escola (si els virus varis ens deixan, ejem). Farem picnic i portarem de postres un pa de pessic que faig i que segons les meves companyes de feina està molt bo (jo no puc opinar). Crec que a la Sònia profe també li agrada pq la Júlia em demana a posar-li sempre un trocet a la Sònia quan li poso a ella per esmorzar.
  Doncs res espero veure-us allà a totes. L’any passat va ser moooooolt divertit.
  Petons

 5. montse

  montse mare pau p4b
  hola. gràcies també marta per l’informació que ens dones. quin pati mes xulo que tindrem. lo de la festa de la escola avui ho parlavem amb el javi i segurament podrem venir. Pot ser interesant.Que hi anireu???
  El patinet tindrem que demanar-ne algun o comprarlo. El pau el tema de les rodes no es lo seu. La bicicleta al camping no hi ha manera de que la agafi i el patinet no li ha interessat mai.Ahh!! us faig sapiguer que el pau ja es definitiu que no porta panyal al llit i que fa dies que no es fa pipi. La solució ha sigut portarlo a fer pipi avans de anar a dormir i quan nosaltres anem a dormir li fem fer una altre vegada pipi adormit. D’aquesta manera aguanta mes estona. Estem molt contents.
  No era una cosa que ens preocupi pero la veritat es que ens fa il.lusió.
  bona nit

 6. Miriam mare de David p4a

  Hola a tots i totes.
  Marta, com les altres mamas t’agraeixo que ens facin arribar les decisions del consell escolar. Però disculpa, no sé que es això del patinet, potser m’he perdut alguna informació si algú m’ho pot explicar?

  Parlant d’altres temes, us dirigeixo aquesta pregunta a les profes, i a tú Marta com a representant del Consell Escolar, ja que no sé de quí es compentencia. Sé que hi han escoles en les que a la hora del esmorzar fixen uns dies concrets en els que els nens han de portar fruites, altres die làctics … Crec que sería una forma d’implantar una bona cultura alimentària als nens, no se que penseu del tema.

  Salutacions a tots

 7. Marta mare Júlia taurons

  Hola Miriam,
  el tema del patinet ve de que a l’intranet de l’escola han posat unes busties per classes on es pot mirar el que fan els nens/deures, si vols mes info enviam un correu o a l’hora d’anar a buscar al David t’ho explico. En la bustia de educacio fisica posava que un dia hauran de portar patinet tots els nens a l’escola pero no deia el dia en concret. Jo ho he preguntat al Francesc que es el coordinador i m’ha dit que si que es fara i que aviat ens diran quin dia.
  Lo de l’esmorzar a mi personalment em sembla complicat mes que res per que soc molt despistada i sempre improviso… el que si que es cert es que sempre procurem posar-li fruita: platan els dies que fa piscina i psico per que va molt be quan es fa esport, i els altres dies depen: raïm, melo… De tan en quan fem un pa de passic com a extra 🙂
  Petons a tothom

 8. Sònia Lozano

  Hola,
  Montse referent al patinet l’Oriol en té varios. Vull dir que ja parlarem i el dia que l’hagin de portar te’l deixem. TEma pipi molt bé, ja és un campió el Pau, li explicaré a l’Oriol que segur que tbé. li farà ilu. Referent al que diu la Miriam no sé que opineu les altres mares/pares però a mi em va pitjor. Perquè l’Oriol va a hora d’acollida i quan marxa de casa només té temps a prendre’s la llet. Per tant, si després només menja una peça de fruita o un làctic ho trobo poc per esmozar. Jo sempre li poso el seu entrepà perquè se’l menji a l’escola. Crec que això és una bona idea per nens que esmorzen a casa però pels que no poden em sembla poc esmorzar per aguantar tot al matí. Fos el berenar OK. però justament l’esmorzar. I referent a la cultura alimentària jo crec que des de casa ja els hi anem inculcant (o així hauria de ser) i els que es queden al menjador també ho fan.

 9. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola,

  En relació a l’esmorçar està molt bé el que dius, tot i això com que sempre es dificil de dur-ho a terme, des de l’escola sempre diem als nens/es que portin peces de fruita, entrepans o fruits secs, és a dir, coses saludables i no tot lo que sigui bolleria i dolços varis , ja que cada dia tampoc es bo per la salut. A banda d’això sempre treballem molt el fet de portar carmanyola, i la veritat es que s’esta aconseguint, així que des de l’escola esperem que c ontinueu així.

  un petó

 10. Marta mare Júlia taurons

  Hola noies,
  falsa alarma lo del patinet. Us copio el mail de contestació del Francesc que es el coordinador esportiu de l’escola:
  Els patinets només els farem des de 1r a 6è i les sortides a la platja des de P5 a 6è. Pels més peques (p3-p4-p5) farem, com ja és tradicional, la gimcana del dia 22. Hi haurà diferents estacions de joc per les que aniran rotant els diferents grups. De cada classe sortiran dos grups d’aprox. 12 nens, en total 14 grups. En l’organització hi participaran els nens de 6è (que marxen aquest any de l’escola).
  Petons a tothom

 11. Sònia Lozano Regué

  Mare meva Marta,
  Quanta informació que ens dones!!! Moltes gràcies per tenir-nos tan informades. Ja queda menys!!!
  L’Oriol ja està cada dia preguntant-me que quan tindrà les notes. Segons ell treurà molt bones notes, em fa una gràcia!!! Apa petonets a totes. Que farem l’estiu sense el bloc!!! L’Haurem de deixar obert per explicar-nos les aventures de l’estiu!!!! Què us sembla!!!

 12. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sonia!

  Doncs l’oriol per les notes s’haurà d’esperar fins l’últim dia! Segurament ho digui perque aquests dies estem passant unes proves d’avaluació de diferents conceptes treballats al llarg del curs.
  I lo del bloc a l’estiu…..doncs si funciona, no m’importa anar actualizant! jeje excepte quan estigui de vacances…pero estaria bé també!
  un petó

 13. Marta mare Júlia taurons

  Hoooooola, la Júlia ha sortit molt contenta pq havia contestat moltes preguntes del projecte i bé. Estava preocupada per que no se’n recordava quantes dents tenien els taurons. Per la cara que ha posat no li ha agradat la contestació de la mami: “moltes”. L’haura trobat simple? je,je D’un i do la feina que feu les mestres amb tantes proves, treballs…
  Jo Sonia, malgrat sóc una adicta al bloc, crec que la Sílvia es mereix unes molt merescudes vacances. Sap greu pero, com diu la canço: “si mai dius adeu a les coses maques de la vida, mai sabras apreciar-les del tot”
  Apa petons a tothom, tup tup es el compte enrera…tup, tup

 14. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Marta,

  No et preocupis que les vacances les tindré igual. El bloc ja forma part de la meva rutina diaria, ja ho miro i actualitzo de forma automatica…jaja A més així no us trobo tant a faltar…que ja queda molt poquet per despedir-me de tots vosaltres 🙁
  I com tu dius…la veritat es que ara si que tenim molta feina per l’escola amb proves, treballs, albums, projecte…però ja queda molt poquet.
  un peto

 15. Sònia Lozano Regué

  Jo Marta, que ja em coneixes no em facis sentir culpable de deixar sense vacances a la Sílvia. A més la cançó diu això, pero lo bo d’això és que jo ja aprecio i molt la feina que es fa en el bloc sense haver de dir-li adèu, i tu també!!! Apa petonets a totes i vale vale no insistiré més!!!! Sílvia gràcies per lo de les notes, ja li vaig preguntar a la Jose i també m’ho va dir i l’Oriol un disgust!!! Diu: jo, mama encara queda molt!!! Ja veus per ell queda molt i per mi està aquí mateix.

 16. Silvia V.svazque6 Post author

  jajajajaja no us preocupeuuu!! que el bloc continuarà i així també podeu anar explicant com van els nens/es durant l’estiu, si aneu de vacances…etc! Que jo les vacances les tinc igualmnt encara que miri el bloc!jeje

  un petó

 17. montse

  montse mare pau p4b

  bueno bueno quina feinada que tindrem al estiu!!! jo crec que serà temps de relax. bueno pero si seguiu conectats/es jo tambe hi serè. bueno ara ja quedan pocs dies i nomes pel mati.Silvia dir-te que el pau ja no es queda al menjador a dinar. Que vindran els avis a buscar-lo. Avi toni i la super iaia informatica (rosa) jeje
  igualment et posare una nota a la bossa del pau. petons

 18. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Montse,

  Moltes gracies per avisar-me, demà ja ho tindré en compte doncs. Demà ja comencem a estar amb els nens fins la 1. Ells ho agrairan per que amb aquesta calor ja estan una mica cansats per la tarda. A mes a més tant el Pau com els avis estaran molt contents de dinar plegats a casa. I per l’estiu….hi tant que seguirem! així ens expliquem novetats! jeje un petonas!i gracies x tot 🙂

 19. Marta mare Júlia taurons

  Hoola,
  Sílvia podries si us plau avisar a la Sònia que la Júlia es quedarà a les extraescolars? Se m’ha oblidat dir-li avui, quin cap que tinc!!!.
  Ha de portar una bata per embrutar-se i jo havia pensat si pot aprofitar la de classe. També m’han demanat una muda. Li posare en una bossa demà. Demà no porta bosseta d’esmorzar pq el cumple del Bernat i no li podre posar la nota a la Sonia.
  Moltes gràcies per tot

 20. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola MArta,

  no et preocupis, m’ho he apuntat en una nota per a que no se m’oblidi i ja li comentaré també lo de la bata.

  Salutacions

 21. Ana Arco mama Iker (pinguins)

  Hola!! esto de escribir de tan tarde en tan tarde hace que una pierda el hilo, bueno ya se acaba el curso… que pena. Una cosa espero que os animeis muchas familias a ir a la diada del colegio que se celebra el fin del semana del 20, 21 de junio, nosotros estubimos el año pasado y lo pasamos muy bien. No dejeis de informaros contra mas seamos mejor lo pasaremos…
  me gustaria saber si el curso que viene seguira este sistema de informacion, seria extraordinario, saludos

 22. Ana Arco mama Iker (pinguins)

  Hola otra vez!!! José haceis alguna actividad especial el último día de clase?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *