El circ Trapezi a Vilanova

Hola a tots/es

Us recordem que Enguany Trapezi/Vilanova es celebra els dies 29, 30 i 31 de maig a diversos espais a l’aire lliure. Per tant, aquest cap de setmana els tenim per Vilanova. Per altra banda, Trapezi/Vilanova dedica un important espai als “firaires”. Durant els dies del festival, la plaça de la Vila acull petits espectacles, cinema de fira, així com noves presentacions dels eterns artefactes dels firaires.

    

4 thoughts on “El circ Trapezi a Vilanova

 1. montse

  montse mare pau p4b
  OLE,OLE QUINA IAIA MES MODERNA QUE TENIM A CASA!!!
  fa molt poquet que fa servir ordinador, de mica en mica es va posant les piles. el divendres que el pau el vaig anar a buscar a casa de l’avia li vaig dir que li proposava un repte. Escriure algun misatge al bloc, li vaig explicar una miqueta per sobre com ho tenia que fer. i mireu mireu com la meva mare es una crack!!! fa dies li vaig ensenyar a mirar-lo i ara tambe escriu. El pau va anar a veure el trapezzi primer amb l’avi toni( marit de la iaia rosa) i despres com que jo tenia que sortir a sopar amb companys de la feina va anar amb el seu papa (javi) . Despres els dos pendons se’n van anar a sopar tots dos sols. El cap de setmana per variar (i per posarse bo de salut) vem anar al camping . Vem anar a veure capgrosos al riu i a fer bolets.

  salutacions

 2. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Montse,
  Hi tant que es moderna aquesta iaia! jeje Està molt bé que aprengui amb l’ordinador, a més a més, al Pau segur que li fa molta gracia saber que l’avia també hi participa!Demà ja li diré que estic contenta perque ha escrit l’avia!
  Salutacions

 3. Marta mare Júlia taurons

  Eiiiiiiii, jo em vaig quedar moooolt surpesa també de l’avia del Pau… ja pot estar orgullosa l’avia, ja… li fan massatges!!! i participa al bloc!!! Hi han poques avies aixi, ehhhhhhhh…. Doncs res una abraçada i peto especial per l’avia del Pau.

 4. montse

  montse mare pau p4b
  gracies marta t peto de la meva mare. li tornare a posar un altre repte per contestar-te.
  salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *