Tornada a l’escola!

Avui ja és dimarts 5 de Maig…com passa el temps!! i Que rapid han passat aquests 4 dies de festa…esperem que els hagueu aprofitat al màxim ja que ara ja no tindrem més festes fins final de curs!

Així doncs esperem aprofitar el que ens queda per endavant i aprendre moltes coses més com hem fet fins ara….i a seguir participant en el bloc que ja sabeu que sempre està actiu i intentem afegir novetats i informacions necessaries…

10 thoughts on “Tornada a l’escola!

 1. Sònia Lozano

  Doncs sí han passat volant aquests dies. Però ara ja queda la recta final. L’Oriol de fet ja em va preguntant quan anirà a l’esplai ja déu notar que el curs s’està acabant.

 2. Silvia V.svazque6 Post author

  La veritat es que tots ja noten que el curs s’acaben i encara més quan avui els hem dit que començavem plegats el mes de Maig…es comencen a adonar que els mesos passen molt ràpid, tot i això els anem aprofitant al màxim fins l’últim dia!

 3. Marta mare Júlia taurons

  ejem, ejem… avui la Júlia venia molt posada en futbol. Hem diu “mama avui juga el barça i el madrid” i jo: no júlia avui juga el barça chelsea… J: “bé mama pero jo sóc del madrid”…. i jo li he preguntat i com ho saps tot això? I atenció a la contestació… Esteu preparats???
  “Ens ho ha dit la Sonia i ens ha dit que a ella li agrada mes el Madrid”…ooooooh ohhhhhhh….ooooh, oooohhhhhhhhh…ejem, ejemmmmmmmm 😉

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  jajaja no pateixis…la mestra del costat es del Barça!! hi ha equilibri…demà li tocarem el crostó a la Sonia, tot i que amb el restultat d’avui ja en tindrà prou!! jeje

  Bé els nens estan posats en tots aquests temes..perque avegades son ells els que ens informen de coses de la TV o coses externes a l’escola que potser no les sabiem. L’altre dia el tema va ser la crisis…imagina’t fins quin punt els nens son “esponges” que tot el que escolten ho evoquen a les persones que tenen mes confiança.

 5. Sònia Lozano

  Jolín, quin susto em pensava que la Júlia havia dit que jo, Sònia li havia dit això, i llavors he caigut que seria la seva professora. Ufff, menos mal, perquè del Madrid jo mai de la vida. Visca el Barça!!!! Què ens va anar de pèls!!!!!

 6. Marta mare Júlia taurons

  bueno, bueno… si a mi en el fons m’es igual per que jo dec ser l’unic bitxo raro que soc ANTIfutbol total i radical… no m’agrada gens, i m’agrada menys tot el dineral que generen per tan poca productivitat!!!
  I a més són tots tan pijos i tan antideportistes que se pasan 20 pueblos…
  Pero haig de dir que em cauen pitjor els del madrid que els del barça …
  Apa petons a tothom 🙂

 7. montse

  montse mare pau p4b

  hola noies. fa dies que no hem puc conectar . primer l’ordinador no hem deixava. ara el tinc espatllat. pero com que soc una dona amb recursos. li he demanat el ordinador portatil amb el meu germà aixi m’he pogut conectar avui dissabte. a mi aixo del futbol la veritat es que no hi entenc gens. a casa no ens agrada. pero com que l’avi i el tiet son del barça preferim que guanyi . el pau que no ha mirat mai un partit de futbol diu ell es del BETIS!!!! bueno que guanyi el millor.

 8. Marta mare Júlia taurons

  Aquest cap de setmana hem anat a la muntanya per celebrar que el papi feia anys… ha canviat de decada, ejem…
  Vam passejar i vam trobar una flor molt divertida que quan la Júlia bufava sortien volant cosetes blanques. El Koen va intentar bufar pero com no li va sortir se la va ficar TOTA a a la boca…ejem…quin ensurt. El lloc es deia La Garrotxa. Vam pujar a un volcà petitó… La Júlia ho va fer molt bé, 1hora caminant com una campi, pero el petitó va dir que de cap de les maneres ell caminaria …i… papi el va pujar i mami el va baixar a coll.
  Vam anar a veure els bassals d’un riu.
  També vam visitar la cooperativa de iougurts La Fageda on hi havien unes vaques maquissimes que menjaven molt bé.
  La Júlia volia portar-li una floreta groga chulissima a la Sonia (la profe, ho sento mami de l’Oriol ;-)) pero li vam explicar que es faria mal be i no la vam agafar…
  Us recomanem que si podeu ho visiteu es molt maco.
  Un peto de la Júlia campiona.
  Fins un altre

 9. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Marta,

  Jo fa uns anys vaig estar a la Garrotxa i em va agradar molt, ja que a mi m’agrada molt això de caminar icaminar per la muntanya descobrint coses que per aquí la ciutat no en tenim!! Està bé que ho hagis explicat, perque els pares ho poden saber per una altra vegada que vulguin fer alguna escapadeta amb els nens…!
  Demà un altre cop a la rutina, així que ens veiem per l’escola.

  Un petó
  Silvia

 10. Sònia Lozano

  Que xuli. Quina pena que la Júlia no s’enrecordés de mi!!!! Ay,ay,ay. A mi també m’encanta caminar per la muntanya, hem anat poc però m’agrada molt i a l’Oriol també, tot i que caminar per la ciutat no li agrada gens, quan hem anat pel camp o muntanya sí. En quant el pare estigui recuperat (encara té per temps, crec) anirem a fer aquesta sortida i així respirar aire pur. Ja parlarem per què em donis indicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *