Feliç dia de la mare

Com que la gran majoria que participeu sou mares, avui us volem dedicar un espai a vosaltres, ja que sou un pilar important en l’educació dels vostres fills/es i ells us necessiten dia rere dia per anar creixent. Us deixem un troç d’un poema:

……………………………………..…………………………….

El primer petó que al front
hem rebut al venir al món  
i que tots sentim encara,el petó més preciat,més ric i més perfumat que ens ha fet la nostra mare. 

Ses més pures il•lusions
ens transmeten amb ses petons,  
i, quan no ens veu, ens enyora;
i ens porta un amor tan viu,
que en nostres ditxes somriu,
i en nostres desgràcies plora.Esperem que gaudiu del vostre dia amb els vostres fills, i que tot i només tenir un dia dedicat exclusivament a les mares, n’estigueu contentes cada dia de ser-ho.

Un petó

4 thoughts on “Feliç dia de la mare

 1. Jose

  Per a la Sònia mare de l’Oriol,
  Sònia, espero que l’Oriol estigui millor i es vagi recuperant. De fet el dijous, jo li vaig dir que es dormís per veure si es calmava, però quan es va despertar encara es va posar més nerviós. Espero que en aquests dies es recuperi i agafi forces. Molts petons a l’Oriol

 2. Sònia Lozano Regué

  Hola Jose,
  Molt xulo el poema de la mare. L’Oriol la veritat és que està força bé. No ha tingut ni febre i ha menjat superbé, o sigui que en principi dimarts vindrà recuperat, això espero. Tinc a l’Oriol al costat i s’ha posat molt content quan li he dit que ens havíes posat un missatge. Diu que et digui que ha tingut una bola molt gran (les angines). I diu que també molts petons per tú.

 3. Marta mare Júlia taurons

  Moltes gràcies pel poema. Es molt bonic i un detall molt maco. Felicitats a totes les mares!!!
  Per cert, avui m’han regalat un parell de llibres i quan li hem explicat a la Júlia que era el dia de la mare ens ha preguntat molt seriosa “i quan es el dia dels fills?”, ja, ja… el seu pare li ha contestat que cada dia es el dia dels fills, pero no s’ha quedat gaire convençuda pobre. Al final ha decidit ella soleta que el dia de la mare sera també el dia dels fills!
  Petons a tothom

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola,

  és un poema que a mi sempre m’ha agradat desde que me’l van llegir. Si el voleu veure sencer podeu anar en aquest enllaç que també hi està penjat i la traducció en castellà http://dragon.blogalia.com/historias/33214
  Marta és molt graciós que la Julia pregunti quin era el dia dels fills…hi ha coses que ells no acaben de comprendre encara que els hi expliquen moltes vegades. Però com jo sempre dic tots els dies es el dia de la mare, pare i fills! jeje
  un petó, ens veiem avui per l’escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *