Una vegada més, dir-vos que estem molt contentes de la vostra participació, ja que gracies a la vostra col·laboració el bloc ha continuat funcionant al llarg del curs i així serà fins l’últim dia del curs 2008-2009. Així doncs, animar-vos a participar dient les vostres opinions, fent preguntes, deixant comentaris per altres pares, a les mestres……..Ja que és important la comunicació que es pot establir apartir d’aquest bloc.

4 thoughts on “

 1. Sònia Lozano

  Hola,

  Per cert he estat mirant aquest cap de setmana i no he vist penjades les fotos de pingÜins al museu Víctor Balaguer. Què les penjareu?? L’Oriol va venir amb la bata tota tacada, ara això sí de colors del Barça, ji,ji. vermell i blau…Petonets i gràcies a vosaltres pel nostre bloc, dic nostre perquè així el considero. AH, i un altre cosa l’Oriol divendres em va dir que l’havien canviat de taula i que estava al costat de l’Ainara!!!!! , i ja no em va dir cap company més, ja aniré insistint. Petons i ens queda poquet, poquet.

 2. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sònia,

  Avui intentarem penjar les fotografies del pingüins i així també les podeu veure que sabem que us fa il·lusió i encara més als propis nens veure’s fent tot el que van fer. Lo de la bata tacada es normal…..però al mateix temps tots van gaudir molt!
  un petó

 3. Marta mare Júlia taurons

  Hola Silvia,
  podries si us plau preguntar-li a la Sonia quan te previst cridar-nos per fer les entrevistes de final de curs que ens va dir que faria.
  Moltes gràcies

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Marta,

  Ja li he comentat el teu missatges a la Sonia i aquesta tarda t’ho comentarà en persona.

  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *