Sortida al Cosmocaixa

Hola a tots/es!!

 Que cansats estem avui….i quina excursió!! Hem fet moltes coses…hem visitat el museu on hi ha moltíssimes coses per veure relacionades amb la ciència. I Desprès hem anat a fer una activitat del clik on hi havia molts experiments i on hem estat parlant amb les monitores i les mestres i on en pogut fer de científics, ja que desprès d’estar gairebé una hora jugant i investigant per la sala….hem fet la reunió de científics!!

Ens ho hem passat molt bé i hem aprés moltes coses. Així que us deixem algunes fotografíes perque pogueu veure tot el que nosaltres hem vist aquest matí al Cosmocaixa!

Feu un click i……a gaudir-ne! http://cid-15edb8910f69cf9e.skydrive.live.com/browse.aspx/Sortida%20al%20Cosmocaixa?ct=photos

Aprofitem també per dir-vos que ja podeu mirar les fotografies de la classe dels Taurons quan van anar al Museu Victor Balaguer divendres passat. http://cid-15edb8910f69cf9e.skydrive.live.com/browse.aspx/Els%20taurons%20van%20al%20museu%20victor%20balaguer?uc=5

 

2 thoughts on “Sortida al Cosmocaixa

 1. Marta mare Júlia taurons

  Que bé!! Quantes fotos i que xules totes!!!
  Les del cosmocaixa: Ara entenc el que deia la Júlia que pluvia dins pero no es mullaven. Deu ser un bosc tropical, oi? També em va explicar lo de la casa…. i uf quantes coses. Pobre venia destroçada!!!
  I la sortida al museu victor balaguer també m’ha explicat que sucaven amb un respall pintura i esquitxaven.. ho explica gracies a les fotos per que no hi havia manera de saber que havia fet (que en son d’utils les fotos!!!)
  Avui heu fet tallers, i heu sucat pintura de colorins i amb una canya heu bufat…com deia la Carme..
  Super contenta esta la petitona!!!
  Apa ara toca descansar aquest 4 dies que ens ho mereixem tots.
  Un peto de la júlia… adeu!!!

 2. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Marta,

  Hem penjat unes quantes fotografies perque com tu dius ajuda molt a l¡expressió oral dels vostres fills/es. El bosc s’anomena bosc inundat i es pot veure des de fora através dels vidres, i desprès per sota…per això es veuen peixos, piranyes, ocells, serps….que estan sota d’aquest bosc. I quan passen pel mig del bosc es on hi ha com si plogués. Els hi va agradar molt a tots, i es van quedar tots molts sorpresos ja que primer no entenien com podiem estar per sota del bosc com si res!!
  A tallers aquest es un dels experiments, exacte!Poc a poc t’anira explicant més coses, ja veuràs, perque es van fent grans a un ritme accelerat…
  Descanseu molt aquests dies que sempre va be per tot, grans i petits! Tot i això el bloc continua!

  un petó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *